Een verjaardag vier je elk jaar opnieuw. Dat betekent dat je elk jaar opnieuw jouw jarige vriend(in), broer, zus, collega, mama, papa, buur of kat moet verrassen met een verjaardagscadeau. Maar na al die verjaardagscadeaus is onze inspiratie op. Niet getreurd, ik bedacht drie cadeaus die jaar na jaar blijven verrassen.

Drie verrassende verjaardagscadeaus

Deze drie verjaardagscadeaus geef je elk jaar opnieuw zonder de jarige te vervelen. Drie keer hetzelfde verjaardagscadeau, maar toch anders. Lees en ontdek mijn ultieme cadeautips!

#1 Een daguitstap

Niets zo leuk als samen een verjaardag vieren in een bruisende stad, in de vrije natuur of gewoon thuis. Organiseer onvergetelijke daguitstappen voor de jarige en lig nooit meer wakker van verjaardagscadeaus.

Samen op citytrip

Stippel een gezellige citytrip uit en houd hierbij rekening met wat de jarige graag doet. Is de jarige een stijlvolle shopper of een fervente foodie? Ontdek dan samen een stad waar je de hele dag kan shoppen of restaurants en terrasjes kan afschuimen. En dit hoeft niet ver van huis te zijn. Lekker eten doe je bijvoorbeeld in Hasselt en Utrecht. Om te shoppen moet je dan weer in Antwerpen of Maastricht zijn. Maar denk ook aan steden zoals Gent, Rotterdam, Brussel, Namen, Eindhoven, Den Haag en noem maar op.

verjaardagscadeaus: citytrip

 

Voor de charmante cultuurliefhebber ga je best op zoek naar steden waar je je ogen de kost kan geven in mooie musea, unieke wijken en indrukwekkende gebouwen. Breng samen een bezoekje aan het historisch centrum van de stad en dompel de jarige helemaal onder in de geschiedenis en cultuur van de stad. Bereid de uitstap voor door wat interessante informatie op te zoeken en blaas de jarige omver met jouw verworven kennis.

De natuur in

Voor de wilde wandelaars en fitte fietsers is een dagje samen de natuur ingaan het perfecte verjaardagscadeau. Stippel een mooie wandel- of fietsroute uit, voorzie lekkere snacks voor tussendoor en bereid een feestelijke picknick voor. Zo’n heerlijke verjaardagspicknick tussen de bomen, velden of duinen word je nooit beu.

verjaardagscadeau: de natuur in - ouder koppel hand in hand in een bos

 

Is de gelukkige jarig tijdens de wintermaanden? Een winterwandeling is ongelofelijk gezellig (en romantisch) maar het kan heel erg koud zijn! Voor een warme chocolademelk en heerlijke soep kijk je best op voorhand of er in de buurt gezellige restaurants en koffiehuizen zijn om handen en voeten op te warmen.

verjaardagscadeaus: winterwandeling - meisje heeft warme koffie vast

 

Een dagje thuis

Voor de jarige huismus moet het niet meer dan een gezellig dagje thuis zijn. Vang de verjaardag aan met een uitgebreid ontbijt op bed, versier het huis, bereid de favoriete gerechten van de jarige, nodig eventueel familie, vrienden en/of buren uit en bouw een gezellig en intiem verjaardagsfeest in de living of in de tuin.

 

De meer rustige huismus geniet waarschijnlijk meer van een dagje niets doen. In tijden van drukke jobs en een te onderhouden huishouden en sociaal leven doet het deugd om eens een dag te nietsen. En is er een betere dag dan een verjaardag om verantwoord niets te doen en niet buiten te komen? Neen! De jarige eerst en vooral laten uitslapen. Daarna kunnen jullie urenlang ontbijten of aperitieven, lekker eten afhalen of laten leveren, naar de favoriete films van de jarige kijken, een boek lezen en ga zo maar door. Kortom, maak het samen gezellig binnen.

 

#2 Een jaaroverzicht

Ben je creatief, handig en de beste vriend(in) van de jarige? Dan is het tijd om verjaardagscadeaus te knutselen! Verzamel foto’s, anekdotes en voorwerpen van alle onvergetelijke momenten die jullie samen beleefd hebben het voorbije jaar. Met wat knip-, plak-, teken- en schrijfwerk verras je de jarige met een prachtig jaaroverzicht. Een persoonlijker verjaardagscadeau vind je niet.

verjaardagscadeaus: zelf een jaaroverzicht maken

 

#3 Een cadeaubon

Een cadeaubon saai? Niet als het over de Kadonation cadeaubon gaat! Dankzij deze unieke cadeaubon geef je elk jaar dezelfde cadeaubon maar kiest de jarige elk jaar opnieuw een ander verjaardagscadeau. De Kadonation cadeaubon is namelijk geldig bij meer dan 50 (web)winkels. En en en, deze cadeaubon heeft geen vervaldatum.

BESTEL EEN KADONATION CADEAUBON

 

De avontuurlijke jarige vindt gegarandeerd een verjaardagscadeau bij A.S.Adventure of kan gaan karten of ontsnappen uit een escape room. De huismus haalt zijn of haar hart op bij onder andere Eurotuin, Livingdesign, fonQ of Hema. De cultuurliefhebber kan zich abonneren op een krant of het hele jaar door musea bezoeken met de museumPASSmusƩes. De jarige die alles al heeft, vindt zeker en vast wel nog iets bij Coolblue of bol.com. En de shopper kan zich helemaal laten gaan bij Zalando, Torfs, ZEB of de Bijenkorf.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment