“Een goed product, dat moet je gebruiken”, vindt Arnaud. Via oprichter Jelle kwam hij in aanraking met de Kadonation tool. Sinds zijn eerste groepspotje, heeft hij deze ‘nieuwe, hippe manier van samenleggen’ nog talloze keren gebruikt. 

Handige groepspotjes voor elke gelegenheidArnaud neyt design

Je kan op de Kadonation pagina kiezen voor verschillende gelegenheden en op basis daarvan verandert het tekstje en de afbeelding van het groepspotje. Arnaud vindt het een groot pluspunt dat je hier zelf geen tijd meer in moet steken.

“Kadonation is een goed idee, het is iets wat je vaker nodig hebt”, vindt Arnaud.

Een prachtig nieuw design

Arnaud is grote van fan het nieuwe design van Kadonation. “Het nieuwe design van Kadonation is heel clean, zo moet het zijn.” Volgens Arnaud is het handig dat alle opties mooi links staan, waardoor de Kadonation-website veel overzichtelijker is. Daarnaast vindt hij het gemakkelijk zo om updates toe te voegen.

“Een 8 op 10 voor deze tool!”

“Kadonation is een goed idee, het is iets wat je vaker nodig hebt.” Arnaud gebruikt Kadonation geregeld op het werk, ook met vrienden merkt hij dat er soms problemen zijn met samenleggen. Wie gaat er net om, wat wordt het cadeau. Hij vindt Kadonation erg gemakkelijk omdat de ontvanger dan zelf kan kiezen en het geld centraal beheerd wordt. “Geen miserie meer van terugbetalen en voorschieten! En daarbij geen vervaldatum!”

Sparen met kadomunten

“De kadomunten zijn een erg goed en tof idee”, zegt Arnaud enthousiast. Arnaud heeft al 365 kadomunten verzameld en is dus al in de buurt van een eerste cadeautje voor zichzelf of voor het goed doel.

Probeer Kadonation net als Arnaud om samen te leggen voor een collega! Samenleggen op het werk was nog nooit zo gemakkelijk! Bye bye cadeaustress!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment