Via de broer van oprichter Fabrice kwam Esteban bij Kadonation terecht. Omdat hij het een leuk initiatief vond, was hij één van de eersten om een groepspotje aan te maken via Kadonation. Zijn laatste potje startte hij op voor zijn vriendin Jinte.

Niet langer gedoe

testimonial samenleggen cadeau

In de vriendengroep van Esteban is het de gewoonte dat iedereen 10 euro bijlegt. “Vroeger was het een heel gedoe om alles naar één persoon terug te storten. Er waren altijd mensen die dat niet deden en net daarom is Kadonation de ideale oplossing!” Nu moeten de vrienden van Esteban gewoon naar de website gaan om het geld over te maken. “De organisator hoeft zich ook niet langer zorgen te maken.” Dat is de reden waarom Esteban Kadonation in het leven heeft geroepen!

Een iPad mini voor in de klas

De vriendin van Esteban, Jinte, was aan het sparen voor een iPad om te gebruiken in haar klas. Haar leerlingen hebben nood aan visuele ondersteuning. Daarnaast pendelt Jinte dagelijks tussen Antwerpen en Gent, waarvoor de iPad het ideale tijdverdrijf zou vormen. Esteban verzamelde met zijn potje 170 euro voor de iPad!

“Ik heb nog nooit zoiets gezien, Kadonation is uniek”, vertelt Esteban.

“Zelf zou ik ook wel een Kadonation cadeaubon willen krijgen!”

Esteban zou zelf ook zeer tevreden zijn met een Kadonation cadeaubon. Het is volgens hem heel handig dat de jarige zelf kan kiezen wat hij of zij met het geld gaat doen. “De vele mogelijkheden en partners maken de cadeaubon erg aantrekkelijk. Coolblue is mijn favoriet, daar vind ik altijd wel iets.” Het geld doorstorten naar een rekening vindt Esteban minder voordelig door de transactiekosten van 4%. Gelukkig zijn er genoeg kadopartners!

Score van 9/10

Esteban gaf Kadonation een score van 9 op 10 punten. “Ik heb nog nooit zoiets gezien, Kadonation is uniek. Daarnaast is het platform makkelijk in gebruik, duidelijk geformuleerd en in een paar seconden heb je een pot opgericht.”

Wil je na het lezen van deze testimonial zelf een cadeaupotje opstarten? Surf dan als de bliksem naar Kadonation en start je eerste groepspotje! 

 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment