Jinte startte een groepspotje op bij Kadonation voor de housewarming van haar beste vriendin Xadi. Ze had al eens opgevangen dat Xadi heel graag een Sonos-installatie wilde via Coolblue. Zo gezegd, zo gedaan! 

Niet langer vragen: “Van welke bank ben jij?”housewarming jinte

Het was de eerste keer dat Jinte zelf een potje opstartte via Kadonation en alles verliep heel vlot. “Ik heb het ook al aangeraden aan vrienden van mij!” Jinte vond het erg handig om via mond-aan-mond reclame over Kadonation te horen. Zo was alles meteen klaar en duidelijk door de extra uitleg. Ze nam de proef op de som en legde zelf aan haar vrienden uit hoe het werkte via een Facebookgesprek. Alles was meteen duidelijk en het potje werd al snel gevuld.

In de vriendengroep van Jinte leggen ze meestal 10 euro per persoon samen. “Je kent dat wel, continu vragen van welke bank de anderen zijn. Belfius naar Belfius, dat zal er meteen zijn. Belfius naar KBC duurt dan weer eventjes… Gaat dat wel nog op tijd zijn? ” Met Kadonation was Jinte meteen van haar frustratie verlost. Het geld staat meteen op het potje en zo hoefde Jinte haar geen zorgen te maken.

Een geslaagde housewarming voor Jan en Xadi

Toen Jinte kasten ineen ging zetten in het kersverse stekje van Jan en Xadi, ving ze op dat het koppel graag een geluidsinstallatie wou aanschaffen. Ze speelden veel muziek af met hun gsm via een bluetooth boxje, maar die kwaliteit is niet super. Sonos stond al langer op hun verlanglijstje. Deze muziekinstallatie kost spijtig genoeg erg veel geld en het is dus geen evidente aankoop. Jinte houdt altijd lijstjes bij van waar ze haar vrienden plezier mee kan doen. Ze noteerde dit ideetje dus meteen in haar gsm!

“We haalden 200 euro op, waardoor Jan en Xadi nog maar 100 euro moesten bijleggen voor de Sonos-installatie”, vertelt een enthousiaste Jinte.

Wanneer Jinte werd uitgenodigd voor de housewarming stelde ze meteen voor om een Sonos-installatie te kopen en daarvoor samen te leggen met Kadonation. Zo konden Jan en Xadi via de partner Coolblue een cadeaubon aanvragen en de installatie kopen. “We haalden 200 euro op, waardoor Jan en Xadi nog maar 100 euro moesten bijleggen voor de Sonos-installatie”, vertelt een enthousiaste Jinte.

Het moment van de waarheid

Jinte en haar vrienden gaven de Kadonation cadeaubon af in een enveloppe die ze hadden gemaakt. Ze hebben er alle wensen en namen bij genoteerd. ’s Avonds bleven ze nog plakken en hielpen ze mee om de code in te geven. “Het was even moeilijk om de code in te geven, dus contacteerden we de klantendienst!” Alles kwam dankzij de goede hulp van Fabrice meteen in orde en twee dagen later stond Coolblue voor de deur met een pakje.

Een score van 9,5 op 10

Jinte geeft Kadonation 9,5 op 10. “Er is altijd nog ruimte om te groeien, een 10 op 10 had wat overdreven geweest!” Jinte vindt Kadonation een echte aanrader. “Als er vrienden of familie willen samenleggen, zeg ik altijd dat ze Kadonation moeten gebruiken. ’t Is ook gewoon zo handig hé!”

“Er is altijd nog ruimte om te groeien, een 10 op 10 had wat overdreven geweest!”

Probeer Kadonation net als Jinte om samen te leggen voor een housewarming! Bye bye cadeaustress!

 

 

 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment