Is het dit jaar de beurt aan jouw zoon of dochter lief? Dan wil je uiteraard dat het communie- of lentefeest een onvergetelijk gebeuren wordt. En laten we eerlijk zijn, wat zal jouw 6 of 12-jarige zoon of dochter niet gauw vergeten? De cadeautjes! En wij hebben er één om nooit te vergeten.

De Kadonation cadeaubon

Deze cadeaubon is niet zomaar een cadeaubon. De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij meer dan 30 (web)winkels. Logischerwijze wens je jouw dochter of zoon te verrassen met een cadeaubon met een aanzienlijk bedrag. Daarvoor kan je bij Kadonation samenleggen met familie en vrienden om het bedrag te bereiken dat jouw dochter of zoon meer dan waard is. Je verkiest tenslotte toch een heel erg waardevolle cadeaubon boven honderden cadeaus die in de (speelgoed)kast of op zolder verdwijnen, niet?

communiefeest lentefeest cadeau kinderen blij

Door alles te centraliseren en de genodigden duidelijk mee te geven hoe je het communie- of lentefeest cadeau wenst te regelen, zal je niet achterblijven met die ongewenste cadeaus. Misschien heeft jouw kind deze zelfs al of is het helemaal niet waar hij of zij op gehoopt had.

Zal ik jou nog een voordeel meegeven? Dankzij jouw origineel groepspotje zijn vrienden en familie ook ineens van hun cadeaustress af bij gebrek aan cadeau-inspiratie!

De Kadonation cadeaubon

Begin met een eigen webpagina

Als je een groepspotje aanmaakt om samen te leggen voor een Kadonation cadeaubon voor jouw zoon of dochter, kan je alle nodige informatie meegeven. Je hebt als het ware een eigen webpagina voor het lente- of communiefeest. Deze kan je helemaal zelf aankleden en personaliseren met tekst, foto en video. Zo kan je bijvoorbeeld de mooie uitnodiging nog eens in het groepspotje plaatsen of een foto plaatsen van jouw oogappel. Laat jouw creatieve kriebels volledig hun gang gaan!

Heb je al enig idee waar de communicant heel erg blij mee zal zijn? Dan kan je al een ideetje meegeven wat de communicant later met het geld kan doen. Zo kan je gezellig een groepsgesprek starten om te fantaseren over het perfecte cadeau voor de communicant.

Je kan de gepersonaliseerde link naar jouw webpagina vervolgens op de uitnodiging zetten of online delen met de genodigden. Zo kan iedereen gemakkelijk en in alle veiligheid zijn bijdrage leveren en een leuke boodschap nalaten voor de communicant.

kadonation cadeaubon

Een voorbeeld van hoe het er kan uitzien

Alle stortingen gebeuren via een beveiligde verbinding en komen meteen in het potje terecht. Het is gemakkelijk om bij te houden wie wat heeft gegeven en iedereen kan zijn eigen, persoonlijk tekstje toevoegen voor de gelukkige.

Een Kadonation groepspotje maken is heel eenvoudig. Lees hier hoe je er gemakkelijk eentje kan aanmaken. Ook deze tips & tricks kunnen van pas komen!

De communicant kan zelf kiezen

Met de Kadonation cadeaubon kan de communicant zelf kiezen wat hij of zij zal kopen met het verzamelde geld. Omdat een communie- en lentefeest helemaal draait om het kind, is de keuze natuurlijk aan hem of haar! De communicant heeft dan keuze uit meer dan 30 (web)winkels waaronder Coolblue, Zalando, SuperJump, KinderenKoning, Fun en ga zo maar door. Voor ieder wat wils dus!

communiefeest lentefeest

Samen nagenieten

Dankzij de Kadonation cadeaubon kan je na het communie- of lentefeest nog nagenieten samen met jouw zoon of dochter door samen één of meerdere cadeaus te gaan kiezen met de Kadonation cadeaubon. Van een fijne uitstap gesproken! Daarnaast kan je via Kadonation de gulle bijdragers op de hoogte brengen van de keuze van jouw kind. Zo kan iedereen nog eens meegenieten met jouw gelukkige zoon of dochter.

Tover dit jaar dus een grote glimlach op het gezicht van jouw communicant!

ONTDEK HET ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

een-onvergetelijk-cadeau-voor-elk-communie-en-lentefeest-kadoblog