Is het dit jaar de beurt aan jouw zoon of dochter lief? Dan wil je uiteraard dat het communie- of lentefeest een onvergetelijk gebeuren wordt. En laten we eerlijk zijn, wat zal jouw 6 of 12-jarige zoon of dochter niet gauw vergeten? De cadeautjes! En wij hebben er één om nooit te vergeten.

De Kadonation cadeaubon

Deze cadeaubon is niet zomaar een cadeaubon. De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij meer dan 80 populaire winkels. Logischerwijze wens je jouw dochter of zoon te verrassen met een cadeaubon met een aanzienlijk bedrag. Daarvoor kan je bij Kadonation samenleggen met familie en vrienden om het bedrag te bereiken dat jouw dochter of zoon meer dan waard is. Je verkiest tenslotte toch een heel erg waardevolle cadeaubon boven honderden cadeaus die in de (speelgoed)kast of op zolder verdwijnen, niet?

communiefeest lentefeest cadeau kinderen blij


Door alles te centraliseren en de genodigden duidelijk mee te geven hoe je het communie- of lentefeest cadeau wenst te regelen, zal je niet achterblijven met die ongewenste cadeaus.

Zal ik jou nog een voordeel meegeven? Dankzij jouw origineel groepscadeau zijn vrienden en familie ook ineens van hun cadeaustress af bij gebrek aan cadeau-inspiratie!

de Kadonation cadeaubon


Begin met een eigen pagina

Wanneer je een online groepscadeau start om samen te leggen voor een Kadonation cadeaubon voor jouw zoon of dochter, geef je alle nodige informatie mee. Je hebt als het ware een eigen webpagina voor het lente- of communiefeest. Deze kan je helemaal zelf aankleden en personaliseren met tekst, foto en video. Zo kan je bijvoorbeeld de mooie uitnodiging nog eens in het groepspotje plaatsen of een foto plaatsen van jouw oogappel. Laat jouw creatieve kriebels volledig hun gang gaan!

Heb je al enig idee waar het feestbeest heel erg blij mee zal zijn? Laat dit op jouw pagina weten. Op die manier weet iedereen waarvoor het geld gebruikt zal worden.


Zet de gepersonaliseerde link naar jouw pagina vervolgens op de uitnodiging of deel deze online met de genodigden. Zo draagt iedereen gemakkelijk en in alle veiligheid online bij. Bij elke bijdrage heb je de mogelijkheid om een leuke boodschap mee te geven.

Zelf een cadeau kiezen

Met de Kadonation cadeaubon kiest de communicant zelf een cadeau bij meer dan 80 winkels waaronder Coolblue, Zalando, SuperJump, A.S. Adventure, Torfs, bol.com, ZEB For Stars, Fun, Decathlon en ga zo maar door. Voor ieder wat wils dus!

communiefeest lentefeest


In een notendop

  1. Maak helemaal gratis een online groepscadeau aan.
  2. Zet jouw persoonlijke URL op de uitnodiging.
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau.
  4. Met het ingezamelde geld koop je een cadeau bij één of meerdere van onze kadopartners.
  5. Verras jouw oogappel met het mooiste cadeau voor een communie of lentefeest!

ONTDEK HET ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment