Als je aan cadeaus geven denkt, gaan je gedachten meteen naar het geven van spullen. Het kan ook anders, met ervaringen. Geef dit jaar een droom, een belevenis, een echte activeit cadeau! Belevenissen zouden een groter geluksgevoel geven dan spullen. Het uittesten waard, toch? 

Het perfecte cadeau vinden kan soms erg lastig zijn. Het is nochtans erg leuk als je een glimlach op iemand zijn gezicht kan toveren als je je geschenk afgeeft! Kadonation to the rescue!

Geluk verdwijnt snel met spullen

Als je spullen cadeau krijgt, is het geluksgevoel heel intens, maar het duurt ook maar heel even. Je denkt vaak dat het geluk even lang zal blijven als de levensduur van het object, maar dit is spijtig genoeg niet correct. Het paar schoenen dat voor altijd in je kast zal staan pronken, maakt je dus niet levenslang gelukkig. Daarnaast wennen we erg snel aan materiële zaken, waardoor de lat steeds hoger komt te liggen. Normen worden steeds weer een beetje verlegd. Een iPhone 7 is al snel te min als je weet dat iemand anders een iPhone X heeft.

Geef eens ervaringen cadeau!

Ervaringen en belevenissen cadeau doen daarentegen, zou ons echt langdurig gelukkig maken. Denk hierbij aan vakanties en uitstapjes, dingen waarbij je een sterkere band zal krijgen. Dit herinner je je dan nog voor de rest van je leven. Spendeer je geld dus aan een activiteit in plaats van aan spullen als je een geschenk zoekt. Alleen al het plannen van een uitstapje kan iemand gelukkig maken!

ervaringen

Nieuwe kadopartners boordevol ervaringen

Omdat wij bij Kadonation graag iedereen gelukkig zien, hebben we ook ervaringen toegevoegd aan onze Kadopartners! Zo hebben we Puzzle Escape Rooms Gent, waarbij je je hersenen kan breken, eKart voor een echte adrenalinekick en Superjump om die geluksgevoelens de hoogte in te doen springen. Daarnaast hebben we ook Bluebear als partner. Hierbij heb je een keuze uit meer dan 100 unieke vrijetijdsactiviteiten. Voor ieder wat wils dus!

Leg nu samen via Kadonation om een ervaring cadeau te doen en een glimlach op iemand zijn gezicht te toveren!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment