Tijdens een housewarming  geeft men vaak goedbedoelde, maar foute cadeaus. Dat is natuurlijk zonde want niemand vult zijn of haar nieuwe kast graag met prullen. Daarom maakte ik een lijst van zaken die je beter niet geeft als housewarming cadeau! En niet getreurd, ik geef natuurlijk ook mee wat je wél kan geven als cadeau housewarmingvoor een .

Foute cadeaus voor een housewarming

Kunst en interieurdecoratiefoute cadeaus housewarming kunst

Kunst en decoratiestukken schenken is riskant. Smaak is heel persoonlijk. Het koppel dat een housewarming organiseert, heeft ongetwijfeld lang nagedacht over de inrichting van hun nieuwe huis of appartement. Een decoratiestuk cadeau krijgen dat niet in het interieur past, eindigt waarschijnlijk achteraf in een kast of stoffige zolder…

Huisdieren

foute cadeaus housewarming huisdieren

Je koopt beter geen huisdieren omwille van een aantal redenen. Ten eerste kunnen dieren bepaalde allergieën opwekken. Bovendien zadel je de ontvanger op met iets dat heel wat aandacht en onderhoud vraagt. Dieren hebben veel liefde nodig en niet iedereen heeft tijd en zin om voor een onschuldig dier te zorgen. Daarnaast zijn huisdieren soms verboden in gehuurde huizen of appartementen. Hoe schattig, een huisdier geef je beter niet als housewarming cadeau.

Meubelstukken

foute cadeaus housewarming meubelstuk

Ook smaak van meubels is iets heel subjectiefs. Je geeft dit beter niet cadeau, tenzij de nieuwe inwoners zelf te kennen gaven dat ze graag een specifiek meubelstuk zouden. Meubels zijn dure spullen. Het zou zonde zijn om geld te spenderen aan iets dat misschien niet in de smaak valt of waar misschien geen ruimte meer voor is. Speel liever op safe en schenk bijvoorbeeld een cadeaubon voor een meubelwinkel als housewarming cadeau.

Ludieke gadgets

foute cadeaus housewarming ludieke gadgets

Je kent ze wel: grappige toiletbrillen, koffietassen in de vorm van een toilet, schorten met een ludieke tekst, een wekker met muggengeluid,… Zo’n soort gadgets zijn tof om eens goed mee te lachen en de gezichtsuitdrukking van de ontvanger te zien. Ons advies? Leuk, maar spendeer er niet te veel geld aan. Zorg ook zeker voor een echt housewarming cadeau. Want na eens goed gelachen te hebben, verdwijnen deze foute cadeaus in de kast.

Een geslaagd housewarming cadeau

Leg samen op Kadonation om zeker te zijn van een leuk housewarming cadeau. Het verzameld bedrag gebruik je zoals je wil. Je kan het bedrag overschrijven naar je bankrekening of direct uitgeven bij één van de meer dan 55 (web)winkels zoals Livingdesign, Eurotuin, fonQ of bol.com. Met een mooie cadeaubon ben je bijvoorbeeld altijd zeker van een geslaagd housewarming cadeau!

Het grote voordeel van Kadonation is dat je gemakkelijk en snel online kan samenleggen; zonder rond te gaan met de enveloppe, of te werken met overschrijvingen. Met Kadonation vermijd je ook dat één persoon alles moet organiseren. Nooit meer voorschieten, discussiëren over het perfecte housewarming cadeau of een ongelukkige aanduiden die het housewarming cadeau moet gaan halen.

Heb je echt geen inspiratie? Schenk dan samen de cadeaubon die geldig is bij de meer dan 55 (web)winkels. Kortom, voor een geslaagd housewarming cadeau moet je bij Kadonation zijn!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment