Techneuten zijn helemaal dol op gadgets en hebbedingen. Ben jij op zoek naar een geschenk voor de jarige techneut, die technisch aangelegd is en graag prutst? Dat is niet eenvoudig en daarom zocht ik enkele originele geschenken uit die zeker in de smaak vallen. Dit zijn de beste verjaardagscadeaus voor de techneut!

verjaardagscadeaus voor de techneut

Zoek je ook nog een geschenk voor de mode- en designliefhebber, voor de cultuurliefhebber, voor de huismus of voor de avonturier? 


De hoofdtelefoon splitter

Dit is dé nieuwe sociale manier om asociaal te zijn en het gadget voor alle techneuten. Dit hebbeding kan de jarige gebruiken om samen met iemand anders de eigen hoofdtelefoons te gebruiken maar wel exact hetzelfde liedje te luisteren, op exact hetzelfde moment, vanaf dezelfde gsm of computer! Ideaal voor op het vliegtuig, de bus of op de trein!

Dit leuke hebbeding voor echte techneuten is te verkrijgen bij onze partner A.S. Adventure.


Sleutelen aan computers en smartphones

Wordt er vaak beroep gedaan op de jarige als er weer eens iets mis is met die computer of die smartphone? Dan is hij of zij een echte techneut die ervan houdt om te sleutelen aan kapotte elektronica. Nieuwe batterij? Kinderspel! Deze complete schroevendraaierset is dus één van de beste verjaardagscadeaus voor de techneut! De mini reparatieset bevat een pentalobe, t8 torx & tri wing schroevendraaier. Je kan de kleine magnetische schroevendraaiers gebruiken om een iPhone, iPad, MacBook, horloge of andere smartphone of laptop te repareren!

Deze set is verkrijgbaar bij onze partner bol.com voor €20.

verjaardagscadeaus voor de techneut


4 in 1 USB

Met dit kleine gadget kan je bijna al je geheugenkaarten snel en gemakkelijk lezen. SD, Micro SD, SDXC, SDHC, Micro SDHC, Micro SDXC (tot 64GB) zijn compatibel.

Je kan dit hebbeding op twee manieren gebruiken:
1. Via USB, je stopt de kaartlezer in de pc en je kunt de micro SD of SD kaart uitlezen.
2. Via micro USB , je kunt de micro USB aansluiting in je telefoon pluggen en dan gegevens van je telefoon omzetten naar een SD of Micro SD kaart.

Dit gadget is verkrijgbaar bij onze kadopartner bol.com.

verjaardagscadeaus voor de techneut


Multifunctionele opener

Een techneut houdt van alles wat multifunctioneel is. Deze opener is 12 in 1 en is in een creditcardvorm ontwikkeld. Je hebt een bieropener/flesopener, een deksel opener, een schroevendraaier, een blikopener, een mes, een sleutelring gat, een zes positie sleutel, een richting hulpaanduiding tool, een liniaal, een zaagblad en een vlindersleutel in één!

Dit gadget is verkrijgbaar bij onze partner bol.com.

verjaardagscadeaus voor de techneut


Google home

Deze Smart Speaker is één van de interessantste verjaardagscadeaus voor de techneut. Deze compacte speaker is Nederlandstalig en de jarige kan de speaker met de stem bedienen. De geïntegreerde Google Assistent beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit.

Dit hebbeding is verkrijgbaar bij onze partner bol.com.

techneut


Buglit

De buglit is een mega handig lampje. Dankzij de buigbare benen kan je het overal inzetten waar nodig. Hang het bijvoorbeeld aan je riem, je shirt, je tent, je fiets, … Wederom multifunctioneel en daarom zeer interessant voor iedere jarige techneut.

Dit leuke hebbeding is te verkrijgen bij onze partner A.S. Adventure.

verjaardagscadeaus voor de techneut

Voor de culinaire techneut

De culinaire techneut kan je in de watten leggen met deze schaar. Verse kruiden klein snijden ging nooit zo snel als met deze speciale kruidenschaar. In plaats van een traditionele schaar met twee bladen, is deze schaar voorzien van tien bladen. Zo kunnen bieslook en andere kruiden snel en gelijkmatig worden gesneden zonder het te pletten. Met de bijgeleverde kam kunnen de kruiden eenvoudig tussen de bladen geveegd worden.

Dit gadget voor echte techneuten is te verkrijgen bij onze partner A.S. Adventure.

S.O.S. verjaardagscadeaus voor de techneut

Eenvoudig samenleggen

Al deze cadeaus  zijn verkrijgbaar bij onze kadopartners. Leg dus snel samen met alle genodigden en geef de techneut een cadeau om nooit meer te vergeten.

Hoe ga je te werk?

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld bestel je een geweldig cadeau of bon voor de techneut
  5. Verras allemaal samen de gelukkige met een origineel cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

De keuze aan de techneut zelf

Weet je na het lezen van deze blog nog steeds niet waarmee je de jarige een plezier doet of heb je weinig tijd om het uit te zoeken? Of weet je nog niet wat de gelukkige zelf allemaal al heeft en wil je op zeker spelen? Geen zorgen. Leg samen en bestel een waardevolle Kadonation cadeaubon. Deze unieke cadeaubon is geldig bij meer dan 50 (web)winkels met het motto: ‘Kies zelf maar jouw perfecte cadeau!’ ?De techneut weet immers welk hebbeding hij of zij nog kan gebruiken.

P.S.: En de cadeaubon heeft geen vervaldatum. De gelukkige heeft dus alle tijd om te wachten tot een geweldig cadeau idee hem of haar te binnenschiet! Dat zal zeker in de smaak vallen bij de techneut.

Ziezo, verjaardagscadeaus voor de techneut? Check!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment