Binnenkort doen heel wat kinderen hun eerste communie of geven ze een lentefeest. Bij een feest horen natuurlijk cadeaus en een communiecadeau vinden is niet altijd gemakkelijk. Daarom ging ik op zoek naar inspiratie zodat je de cadeaustress kan laten varen bij het zoeken naar een cadeau voor de communie van jouw petekind! Lees snel verder!

Nog een kleine leestip tussendoor: ben je net peter geworden? Hier zijn enkele mooie cadeautips voor de geboorte van jouw petekind!


Geld als communie cadeau

communie

Bij een communie geven de peetouders vaak geld. Wij zochten reeds uit hoeveel geld ze gemiddeld geven aan hun petekind.

Op een forum stelden we tevens de vraag of ouders een cadeau verwachten van de peetouders. De meeste ouders geven aan dat ze niets speciaal verwachten. Ze vinden het vooral belangrijk dat ze er zijn voor hun kind. Dit komt op de eerste plaats en is dus essentieel, cadeautjes zijn bijzaak. Ze geven een communiefeest voor de sfeer en gezelligheid en niet voor de geschenken.

Toch geven bijna alle meters en peters wel een geschenk bij de communie van hun oogappel! Dit zijn enkele toppers.


De eerste fiets

cadeau communie petekind

Een klassieker onder de cadeaus voor de eerste communie: een fiets! Ikzelf kreeg een fiets en ik vond het ge-wel-dig! Een hippe tweewieler valt altijd in de smaak.


Een leuke uitstap samen

Zoals de meeste ouders op het forum aangeven, is het heel belangrijk dat meters en peters er zijn voor de communicant. Daarom is een verrassingsuitstapje met je petekind het perfecte geschenk. Denk maar aan een uitstapje naar Technopolis, de zee of misschien wel een heus verblijf in DisneyLand of Phantasialand!

cadeau voor de communie van jouw petekind


Voor kleine techneuten

Bij de eerste communie zijn ook multimedia en elektronica erg populair. Denk bijvoorbeeld aan een spelconsole of tablet. Ook smartphones vallen in de smaak. Bespreek dit wel eerst op voorhand met de ouders.


Keuzevrijheid in een cadeaubon

Met de Kadonation cadeaubon kiest de communicant zelf wat hij of zij koopt met het verzamelde geld. Omdat een communie- en lentefeest helemaal draait om het kind, is de keuze natuurlijk aan hem of haar! De communicant heeft keuze uit meer dan 80 populaire winkels waaronder Coolblue, Zalando, bol.com, ZEB For Stars, A.S. Adventure, SuperJump, Decathlon, Fun, eKart, Het Spelhuis en ga zo maar door. Voor ieder wat wils dus!

de Kadonation cadeaubon als communie of lentefeest cadeau


ONTDEK DE KADONATION CADEAUBON

Cadeautip voor ouders en communicanten: Zoek je nog een geschenk om meter of peter te bedanken? Hier vind je heel wat inspiratie om de beste meter in de bloemetjes te zetten. Ook die stoere peter mogen we niet vergeten!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment