Je hebt binnenkort iets te vieren, hoera! En bij een feestje horen uiteraard cadeautjes. Maar misschien kijk jij er tegenop om weer een hoop geschenken te krijgen waarvoor je opbergruimte moet gaan zoeken. Dan bied ik bij deze graag een oplossing: een boom planten met WeForest.

Ontbossing

Bossen bedekken maar liefst 31% van onze planeet en zijn een cruciale zuurstofbron. Toch verdwijnt per minuut een oppervlakte bos ter grootte van maar liefst 17 voetbalvelden. Dit betekent dat op een jaar tijd 6,5 miljoen hectare bos verdwijnt. Samen met deze bossen verdwijnt ook een volledig ecosysteem. Dit maakt van de ontbossing één van de grootste problemen op aarde. Maar gelukkig is er hoop en hoop doet leven.

Plant een boom e ga de ontbossing tegen met Kadonation


WeForest

Onder het motto Making earth cooler herstelt deze non-profit organisatie bossen in tropische landen door bomen te planten in Ethiopië, Zambia, India, Tanzania en Brazilië. Op die manier werken ze aan een schaalbare oplossing voor een koeler klimaat, meer biodiversiteit en minder armoede. Hiervoor spoort WeForest bedrijven aan om samen met hen een positieve impact te hebben op onze planeet. En Kadonation is één van die bedrijven.

Plant een boom

Bij Kadonation proberen we het verschil te maken voor mens en natuur. Zo bieden wij het goedkoopste crowdfundingplatform in de Benelux aan om geld in te zamelen voor elk sociaal of goed doel. Daarnaast gingen we een samenwerking aan met WeForest. Voor elke € 100 die wij verkopen aan Kadonation cadeaubonnen planten wij met WeForest een boom in Zambia of Tanzania. Door een Kadonation cadeaubon te kopen maak je niet alleen de ontvanger gelukkig, maar plant je ook hoop.

Plant een boom met Kadonation en WeForest


Geef een boom cadeau

Naast het planten van een boom per € 100 aan Kadonation cadeaubonnen, bieden wij nu ook de mogelijkheid om (een deel van) het bedrag van een online groepscadeau of van een Kadonation cadeaubon te schenken aan WeForest. Dus als je het hart op de juiste plaats hebt of denkt dat je genoeg cadeaus hebt gekregen, kun je tussen onze kadopartners kiezen voor WeForest en andere goede doelen.

Wens je meer te weten over het WeForest project dat Kadonation steunt? Lees hier hun rapport.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment