De Kadonation cadeaubon, die in een mooi kadodoosje komt, is het perfecte geschenk voor iedereen. Maar toch geven we onze cadeaus graag een persoonlijk tintje om aan te tonen dat we de gelukkige door en door kennen. Is de ontvanger avontuurlijk, creatief of grappig? Of eerder een gezellige huismus of een hopeloze romanticus? 

De avonturier

De avonturier zoekt avontuur in zowel grote als kleine dingen. Een daguitstap in eigen land, een wereldreis, een last-minute citytrip of een wandeling in de eigen achtertuin, de avonturier maakt het allemaal even spannend. Dit zijn twee leuke gadgets die je de avonturier kan schenken samen met een kadodoosje.

#1 kompas: de kans dat de avonturier al eens de weg kwijtgeraakt, is groot.

#2 zaklamp: de kans dat de avonturier voor zonsondergang thuiskomt, is dan weer klein.

TIP: Zoek een klein kompas en een kleine zaklamp en hang deze aan een sleutelhanger. Zo raakt jouw avontuurlijke vriend(in) deze nooit kwijt.

De creatieveling

De creatieveling bruist constant van de ideeën, of ze nu goed, slecht, realistisch of onhaalbaar zijn. Voor een origineel themafeestje, een onvergetelijke vrijgezellenavond of een gekke groepsactiviteit kan je altijd bij de creatieveling terecht. Help de creatieve mensen in jouw omgeving hun ideeën ontwikkelen met volgende gadgets.

#1 notitieboekje: perfect om alle ideeën neer te schrijven waar de creatieveling zich op dat moment ook bevindt.

#2 potlood: neerschrijven gaat moeilijk zonder schrijfstok. Steek bij het notitieblokje dus ook een potlood. Handig om alle ideeën neer te pennen en eventueel ook weer uit te gommen.

TIP: er bestaan groeipotloden waarbij in het uiteinde van het potlood bloemzaden zitten. Als het potlood te klein geworden is om nog te schrijven kan de creatieveling het uiteinde planten.  Zo ziet de creatieveling de ideeën verder groeien ;-).

De grapjas

Een samenkomst wordt pas gezellig als de grapjas is aangekomen en alle hilarische anekdotes met de groep deelt. Op elk moment schudt de grapjas een mop uit de mouw en vermijdt dat het een saaie bedoening wordt. Met de volgende gadgets kan de grapjas nog meer schitteren.

#1 scheetkussen: het is misschien een beetje achterhaald, maar oh zo grappig! Hiermee brengt de grapjas iedereen aan het lachen op elk moment.

#2 kousen: #nomoresocks is zo 2017, tijd dus om de grapjas van de groep een mooi paar sokken te geven. Hoe meer kleur, hoe beter!

TIP: Geef een briefje mee met het scheetkussen waarin je vraagt om gespaard te blijven. Je lacht uiteraard liever om andere mensen.

De huismus

De huismus blijft liever gezellig thuis en hoopt elke keer opnieuw dat de gemaakte plannen geannuleerd worden (wat perfect oké is). Voor de beste films en series moet je bij de huismus zijn want daar is het elke avond filmavond. Met deze twee gadgets maak je het nog gezelliger bij de huismus thuis.

#1 bruisbal: buiten die ene actiefilm gebeurt er weinig spannends thuis. Misschien zorgt het fascinerend borrelen van de bruisbal in bad voor wat spektakel binnenshuis?

#2 tamagotchi: de 90’s kids kennen dit zeker en vast nog. Het eitje met enkele knopjes waarmee je een diertje in leven moest houden. Als echte huismus zeg je toch gewoon dat je thuis moet blijven om jouw tamagotchi te voederen?

TIP: laat de huismus zeker weten dat het huis niet verlaten hoeft te worden om de Kadonation cadeaubon te gebruiken. Leve online winkelen!

De romanticus

Het bestaan van de romanticus staat in het teken van het vinden van de ultieme soulmate. Tips en tricks halen ze bij de romantische komedies die ze al meerdere keren bekeken hebben. Help de romanticus ten aller tijden voorbereid te zijn tijdens een romantische ontmoeting.

#1 muziekdoosje: een muziekdoosje waaraan je draait voor mooie romantische achtergrondmuziek komt altijd van pas. Je weet nooit waar en wanneer je je soulmate tegenkomt.

#2 theelichtje: ja, er zijn restaurants die geen kaarslicht voorzien tijdens het diner. Met een theelichtje op zak zorgt de romanticus zelf voor de perfecte sfeer.

TIP: geef met jouw theelichtje een doosje lucifers of een aansteker mee. Dan kan de romanticus overal voor wat romantiek zorgen indien nodig.

Die gepersonaliseerde Kadonation cadeaubon wordt nu gegarandeerd een feestelijk succes!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment