Ondertussen werpt het Coronavirus al enkele weken een schaduw over ons leven. Het normale leven is voor de meesten onder ons stilgevallen. Maar niet iedereen zit stil. Dag in dag uit waken hulpverleners over onze veiligheid en gezondheid. En op onze beurt proberen wij vandaag te waken over hun gezondheid en helpen we onze dappere hulpverleners met een boostbox!

Boostbox campagnebeeld: brandweervrouw en dokter met een appel voor hun gezicht

Wat is een boostbox?

De boostbox bevat de nodige vitaminerijke stukken fruit en groenten van onze lokale boeren en telers. Eerst stelt Vitadesk de boxen met zorg, veel liefde en onder strikte hygiënische omstandigheden samen. De geschonken boostboxen worden vervolgens afgeleverd op de werkplek van de hulpverleners. Zo hoeven de hulpverleners voor hun dagelijkse portie groenten en fruit niet meer aan te schuiven in de winkels, of ondervinden ze geen hinder door de lege winkelrekken.

Van wie?

Via Kadonation kan je snel en eenvoudig bijdragen aan het nationaal groepscadeau voor de hulpverleners. Dankzij jouw bijdrage voorzien we hen op hun werkplek van gratis boostboxen, dozen vol groenten en fruit, die ze mee naar huis kunnen nemen. Voor elke € 15 wordt 1 boostbox cadeau gedaan.

Boostbox campagnebeeld + Geef onze hulpverlenders een welverdiende boost

Voor wie?

Belgische zorgorganisaties vragen deze boxen voor hun medewerkers bij ons aan. Vervolgens verdelen wij de boostboxen zo evenredig mogelijk over de aanvragen. We communiceren elke levering op onze pagina, zo blijven jullie steeds op de hoogte van de campagne. En hoe meer bijdrages we ontvangen, hoe meer boostboxen we kunnen leveren aan onze helden. Voor hen. Van ons allemaal.

Hoe kan jij helpen?

Van thuis uit kan je snel en eenvoudig online bijdragen. Van symbolische euro tot een boostbijdrage van € 1000. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoeveel je schenkt.

België boost!

Via Kadonation verzamelden we intussen al 857 boostboxen. En we blijven gaan. An apple a day, keeps the doctor okay!

Op onze pagina kun je in een handig overzicht volgen waar en hoeveel boostboxen reeds geleverd werden. Dank jullie wel!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment