Collega Elisa zocht al uit hoeveel geld je cadeau geeft bij verschillende gelegenheden zoals een verjaardag, housewarming, huwelijk, geboorte of afscheid. Beslis je om het geld gewoon af te geven en er geen geschenk of bon mee aan te kopen? Dan kan je best origineel uit de hoek komen! Zeg vaarwel tegen de cadeaustress, want ik zocht de beste manieren om geld mooi te verpakken voor jou! Zo wordt geld cadeau geven al heel wat makkelijker!

Zeg voorgoed vaarwel tegen de simpele witte enveloppe en laat je inspireren door deze manieren om geld als geschenk te geven!


Verjaardagscadeaus

Voor een verjaardag weet je soms niet meer wat te geven als verjaardagscadeau. Heel wat mensen kiezen er dan voor om een cadeaubon als geschenk te geven of geld. Hieronder vind je enkele fijne verjaardagsideetjes zodat origineel geld cadeau geven kinderspel wordt.

Kaarsen die je beter niet aansteekt

Geen kaarsen op de taart dit jaar, maar kaarsen gemaakt uit geld. Deze steek je maar beter niet aan! Een beetje knutselwerk en je geeft dit leuke geldcadeau af aan een enthousiaste jarige.

geld cadeau geven

Bron: zelfmaak-ideetjes.nl

Schattig

Als er een kindje verjaart en je wilt het geld niet zomaar in een witte enveloppe steken, kan je steeds een leuke tekening maken. Dit schattige konijntje houdt de centjes zelf vast.

geld cadeau geven

Bron: Pinterest

Prik je cadeau uit!

Bij een verjaardag horen sowieso ballonnen! Steek het opgerolde cadeaugeld in de ballonnen met wat confetti en doe er wat helium in. De gelukkige kan de ballonnen dan doorprikken om het geld in ontvangst te nemen!

geld cadeau geven

Je kan er ook een spelletje van maken. Steek ballonnen in een doos, plaats in slechts enkele ballonnen geld en plak een naaldje op de doos. Pret verzekerd!

ballonnen geld cadeau geven


Huwelijksgeschenken

Ik schreef al eerder een blog over de meest bijzondere huwelijksgeschenken, waarin je ontdekt wat je het kersverse paar als trouwcadeau geeft. Geen fan van deze bijzondere cadeaus? Geef dan geld in een origineel huwelijksjasje.

Op huwelijksreis

Een honeymoon is de kers op de taart van elk huwelijk. Geef het nieuwe echtpaar dan ook een financieel duwtje in de rug voor hun avontuur. Knip een wereldkaart uit een blad en steek daarachter geld. Als je met verschillende bedragen werkt, krijg je een mooi kleurenpalet.

geld cadeau geven

Noodgeval

geld cadeau geven

Maak een kader met mogelijke noodgevallen waar het kersverse koppel zeker nog mee geconfronteerd zal worden. Je kan dit echt personaliseren! Plak bij elk noodgeval een geldorigami.

Tip voor de handigen onder ons: je kan nog origineler gaan met je vouwkunsten dan deze hartjes!


Jingle bells: kerstcadeaus

Weet je na jarenlang cadeautjes geven bij kerstmis of nieuwjaar niet meer wat uit je hoed te toveren? Dan kan je geld geven en er alles aan doen om een fijne kerstsfeer te creëren.

Kerstballen

Enkele jaren geleden kreeg ik van mijn peter een doorzichtige kerstbal met een kaartje in en briefjes geld. Ik vond dit zoveel toffer dan de simpele enveloppe!

geld cadeau geven

Geldboompjes

Deze geldboompjes zijn ge-wel-dig! Neem een kaartje en doe vervolgens wat knip en plak werk. Kerstsfeer: check!

geld geven


Pensioen

Wie op pensioen gaat, mag lekker genieten van het leven. Knutsel daarom dit Tenerife-waardige zomertafereel voor de collega die op pensioen gaat!

geld cadeau geven


Foodlovers

Wil je geld geven aan echte McDonald’s lovers of pizza fanaten? Overweeg dan deze ietwat gekke manieren om geld te geven!

geld cadeau geven


Geen geld cadeau geven?

Wil je toch niet zomaar geld cadeau geven? Dan biedt Kadonation dé oplossing met de Kadonation cadeaubon! Deze bon is het moderne alternatief voor de klassieke cadeaubon. De Kadonation cadeaubon heeft geen vervaldatum en je laat alle keuze aan de gelukkige zelf. Hallo keuzevrijheid! Met de bon kan de gelukkige dan iets kopen bij één of meerdere van onze kadopartners door de cadeaucode in te wisselen op de website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan partners zoals bol.com, Torfs, Coolblue, Dreambaby, Fun, A.S.Adventure en nog zo veel meer fantastische partners! (Nu al meer dan 50 :o)


ONTDEK DE KADONATION CADEAUBON

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment