Wij willen de gevers van cadeautjes extra in de bloemetjes zetten. Want uiteindelijk zijn zij het die een glimlach toveren op andermans gezicht. Daarom ontwikkelden we bij Kadonation een systeem met kadomunten. En deze kadomunten zijn geld waard! Door gebruik te maken van ons platform verdien je kadomunten en kan je deze achteraf inwisselen voor een leuk cadeau.

Kadomunten verdienen

Voor de beginner

Door middel van twee kleine acties uit te voeren kan je al kadomunten verdienen. Als je je inlogt op onze website met jouw Facebook account verdien je maar liefst 100 kadomunten. Daar krijg je nog eens 100 kadomunten bovenop als je je inschrijft op onze uiterst interessante nieuwsbrief.

Op deze manier verdien je niet alleen twee maal 100 kadomunten, maar maak je deel uit van een geweldige community en ontvang je in jouw mailbox de leukste verhalen en interessantste weetjes over verschillende onderwerpen. Van cultuur & reizen tot huwelijk, kinderen en interieur & wonen. Daarnaast hoef je nooit meer Kadonation nieuws te missen en ontdek je de beste cadeautips.

inschrijven nieuwsbrief kadomunten geld verdienen

En als ik jou nu eens vertel dat 100 kadomunten de volle euro waard zijn? Dat betekent dus dat, en hier hoef je geen genie voor te zijn, je al €2 verdiend hebt. Het begin van een miljoen!  Waar wacht je nog op?

Voor de volhouder

De aanhouder wint, dat is ook bij ons het geval. En de aanhouder, of volhouder, wint op drie mogelijke manieren. En het beste is dat je eindeloos kan verdienen op deze drie manieren.

kadomunten geld verdienen met Kadonation

  1. Contacteer een vriend(in) en geef hem of haar 300 kadomunten voor een eerste online groepscadeau. Als ze een groepscadeau opstarten via jou, ontvang je zelf ook 300 munten. Een echte win-win situatie!
  2. Voor elke euro die iemand bijdraagt aan jouw groepscadeau, krijg je één kadomunt. Een voorbeeld: een online groepscadeau van 200 euro geeft je dus recht op 200 munten.
  3. Voor elke euro die je zelf bijdraagt aan iemand zijn online groepscadeau, krijg je 1 kadomunt. Een voorbeeld: 100 euro bijdragen aan een groepscadeau geeft jou recht op 100 munten.

Genieten van jouw kadomunten

Met jouw pot vol goud kan je in onze kadomuntenshop terecht om te genieten van jouw eerlijk verdiende munten. Lees snel verder om te ontdekken wat je allemaal kan kopen. En geloof mij, het wordt alleen maar beter hoe langer je spaart.

Een cadeau voor het goede doel

Kinderkankerfonds

Als je 500 munten verdiend hebt, kun je ervoor kiezen om €5 te doneren aan het Kinderkankerfonds. Op die manier draag je bij aan het welzijn van kinderen met kanker en hun gezinnen.

Kinderkankerfonds steunen kadomunten

WeForest

Bij WeForest kan je met 500 kadomunten maar liefst 5 bomen planten. WeForest herstelt bossen en wouden in tropische landen voor een koeler klimaat, meer biodiversiteit en minder armoede.

WeForest steunen kadomunten

Een cadeau voor iedereen

Kadonation cadeaubon van €5

De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij meer dan 35 (web)winkels en ketens. Voor slechts 500 kadomunten ontvang je een cadeaubon ter waarde van €5.

Kadonation cadeaubon 5 euro kadomunten

Kadonation cadeaubon van €10

Je kan ook sparen voor een cadeaubon van €10. Hiervoor hoef je slechts 1000 munten te hebben. Met de Kadonation cadeaubon heb je zelf nog de keuze of je deze cadeau geeft aan iemand of hem helemaal zelf spendeert bij onze partners.

Kadonation cadeaubon 10 euro kadomunten

Kadonation cadeaubon  van €20 in een kadodoosje

Of je kan ook nog even sparen voor een Kadonation cadeaubon ter waarde van €20 met kadodoosje. Voor 2000 kadomunten ontvang je in jouw brievenbus een mooi geschenkdoosje met een cadeaubon. Zelf houden of cadeau doen, dat kies je uiteraard zelf!

Kadonation kadodoosje 20 euro kadomunten

Kadonation cadeaubon van €35 in een kadodoosje

Of je kan ook nog even sparen tot je 3500 munten hebt voor een Kadonation cadeaubon ter waarde van maar liefst €35, mét kadodoosje. Zelf houden of cadeau doen, dat kies je uiteraard zelf!

Kadonation kadodoosje 35 euro kadomunten

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment

wist-je-dat-je-met-kadonation-ook-geld-kan-verdienen-kadoblog