Op 20 maart wordt wereldwijd het geluk gevierd. En op een dag als deze stellen we graag onze gelukkigste klanten in de kijker. Ontdek hier op welke manier Kadonation mensen gelukkig maakt!

Het Kadonation groepscadeau

Het Kadonation groepscadeau is een online groepscadeau. Je regelt in een vingerknip een waanzinnig groepscadeau voor elke feestelijke gelegenheid. Denk maar aan een verjaardag, housewarming, huwelijk, pensioen, geboorte, kinderfeestje en ga zo maar door.

 

Je start helemaal gratis een online groepscadeau, deelt de link met iedereen die wenst bij te leggen en verzamelt online het geld. Met het ingezamelde geld koop je één groot groepscadeau en verrassen jullie samen de gelukkige!

ONTDEK HET ONLINE GROEPSCADEAU

 

De Kadonation cadeaubon

De Kadonation cadeaubon is een unieke cadeaubon die levenslang geldig is bij al onze kadopartners. En dat zijn er meer dan 50! Denk maar aan bol.com, Zalando, Coolblue, ZEB, A.S.Adventure, Torfs, de Bijenkorf, …

 

De Kadonation cadeaubon is dan ook het ideale geschenk bij gebrek aan inspiratie of wanneer je een cadeau moet vinden voor iemand die eigenlijk alles al heeft.

ONTDEK DE KADONATION CADEAUBON

 

Daarnaast is het eigenlijk ook het ideale personeels- en eindejaarsgeschenk! Als werkgever regel je in een vingerknip een geschenk en de werknemers kiezen zelf wat ze ermee kopen bij de meer dan 50 aangesloten (web)winkels. Want het is nu eenmaal moeilijk om voor iedereen goed te doen natuurlijk.

Als kers op de taart is de Kadonation cadeaubon fiscaal aftrekbaar als eindejaars- en personeelsgeschenk.

 

Bij Kadonation helpen we jou graag bij een zakelijke bestelling. Je vraagt volledig vrijblijvend een offerte op en wij denken met jou mee. Je kan de Kadonation cadeaubon schenken in een mooi geschenkdoosje met eventueel een gepersonaliseerde sleeve. Onze designer maakt voor elk bedrijf de mooiste ontwerpen.

 

Wij doen er dus alles aan dat ook jij kan genieten van een fijne eindejaarsperiode!

 

Het Kadonation team

Elke dag staat het Kadonation team voor jullie klaar en elke dag proberen we die glimlach op jouw gezicht te toveren! Bij vragen, twijfels of onduidelijkheden kun je altijd bij ons terecht via telefoon, mail of chat.

 

Ben je benieuwd naar wie je aan de lijn kan krijgen of met wie je zal chatten? Ontmoet hier alvast de vrouwen van Kadonation die onlangs in de bloemetjes werden gezet voor Internationale Vrouwendag op 8 maart. Benieuwd naar de andere leden van het Kadonation Team? Volg ons op Instagram voor de leukste feitjes en weetjes!

 

Gelukkige Internationale Dag van het Geluk! 🙂

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment