Op zoek naar een cadeau voor een goeie vriend, je broer of je vader? Hier zijn 5 originele geschenken voor mannen die als inspiratie kunnen dienen. Goed om weten: voor al deze geschenken kun je snel en makkelijk online samenleggen op Kadonation. Ideaal om samen met vrienden, familie of collega’s een mooi cadeau te kopen!

L’Humidor Cigar crate

sigaarkist geschenk man

Deze sigarenkist is voor de echte connoisseur. Ze bevat alles wat je nodig hebt om te ontspannen met een goeie sigaar in je hand. De sigaren zijn geselecteerd om uiteenlopende smaken en belevingen te bieden. De houten kist wordt handgemaakt en samengesteld door Alfamale, een jong Mechels bedrijf. Inclusief mini koevoet om je kist bij bezorging te openen.

Te koop bij: Alfamale

 

CigarTop

 

Crystal Head Vodka

crystal head vodka

Een fles drank is een van de klassieke geschenken voor mannen. Wil je echter iets origineler zijn dan een standaard fles whiskey of cognac, overweeg dan deze Crystal Head Vodka . Crystal Head is een premium vodka. Zewordt verscheidene keren gefilterd met houtskool en daarna drie keer door Herkimer diamanten, een soort quartz kristallen. Crystal Head bevat geen additieven. Geen glycerol, geen citrusolies, geen suikers. Niks wordt toegevoegd om zo de pure smaak te behouden. Crystal Head wordt geroemd om zijn complexe, gebalanceerde en zachte smaak. Maar vooral de fles zelf springt in het oog: een kristallen fles in de vorm van een doodshoofd.

Te koop bij: Booze Store

 

 

Gepersonaliseerd Rode Duivels shirt

rode duivels shirt gepersonaliseerd

De Rode Duivels trekken in 2016 vol ambitie naar het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Een gepersonaliseerd Rode Duivels shirt is de perfecte manier om Kompany, De Bruyne, Hazard en co naar de overwinning te schreeuwen. Zowel de die hard fan als de casual supporter zal met zo’n gepersonaliseerd shirt gegarandeerd tevreden zijn. We zullen trouwens niet discrimineren. Dit behoort niet enkel tot de top-5 geschenken voor mannen. Het is ook een leuk cadeau voor dames die mee willen supporteren!
Te koop bij: United Brands

 

Roadtrip Californië

roadtrip california

Een roadtrip door de USA, het staat op velen hun bucket list (ook op die van mij!). Deze 14-daagse rondreis gaat onder andere langs Los Angeles, Las Vegas, de Grand Canyon en San Francisco. Met een huurwagen de mooiste natuurparken, de Californische kustlijn en drie formidabele steden ontdekken, wat wil je nog meer? Bij Connections kan je nog veel andere fantastische bestemmingen boeken. Met een Connections reischeque als geschenk voor een man zit je dus altijd goed.

Te koop bij: Connections

 

Sportief & avontuurlijk: GoPro camera

go pro

go pro camera

Om alle memorabele momenten vast te leggen is er de GoPro. Dit is een kleine camera die schok- en waterbestendig is. Je schiet er fantastische beelden mee. Extreme sporters zoals skiërs, skydivers of surfers zijn er gek op. Maar door de veelzijdigheid kan je er alles mee vastleggen. Een ideaal geschenk voor sportieve of avontuurlijke mannen.

Te koop bij: Coolblue

Bonus: leg makkelijk en snel samen voor deze mannencadeaus!

Voor al deze geschenken kun je snel en makkelijk online samenleggen op Kadonation. Ideaal om samen met vrienden, familie of collega’s een cadeau te kopen voor hem! Ook voor alle andere zaken die je vindt op de sites van Alfamale, Connections, United Brands, Coolblue en The Booze Store kan je samenleggen op Kadonation.

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

3 Comments

  • Super originele ideeën zitten er tussen! Het is toch vaak wat lastiger om mannen een cadeau te geven dan vrouwen, bij vrouwen kan je sneller iets goed doen!

    • Hi Prixos,

      Bedankt voor je fijne reactie! Onze ervaring leert het inderdaad dat mensen het vaak moeilijker hebben met een cadeautje te vinden voor een man dan voor een vrouw. We proberen daar met deze blog een zo goed mogelijk antwoord op te geven! 🙂

Leave a Comment

top-5-geschenken-voor-mannen-kadoblog