Deze week zijn terug met een nieuwe reeks geschenktips voor foodies. Zoek je een cadeau voor iemand die graag in de keuken vertoeft, of gepassioneerd is door eten? Lees dan deze cadeautips van drie Belgische foodbloggers! Vergeet ook niet om de cadeautips voor foodies, deel 1 te bekijken!

Tip 1: Een snuifje Ijslands zout

Saltverk zout
We beginnen met een tip van Amylia: een setje zout van Saltverk

Saltverk is een Ijslands bedrijf dat zeezout produceert op een 200-jaar oude manier. Dit doen ze op Reykjanes, een klein schiereiland van Ijsland, omgeven door hoge bergen, fjorden, actieve vulkanen en de Noordelijke Ijszee. Het zout van Saltverk is het enige wereldwijd dat wordt gemaakt met 100% geothermische energie. Men gebruikt hiervoor warm geiserwater van een nabijgelegen bron.

Meer info op: http://saltverk.be/

Tip 2: Het oog wil ook wat

Een heerlijk gerecht, met veel liefde bereid, verdient het om mooi gepresenteerd worden. Met mooie schalen, kommen of bordjes zit je vast goed als geschenk. Opvallend is dat het Antwerps designlabel Serax in deze categorie duidelijk in de smaak valt!

serax

 

Deze bordjes zijn prachtig, verkrijgbaar in heel wat formaten en een heerlijke verrassing voor elke foodie!

Amylia

Mooie schalen, potten, lepels… Bijzondere exemplaren. Bijvoorbeeld in Zara Home hebben ze geweldig mooie dingen! Ook Serax heeft prachtige collecties. Maar zelfs de Kringloopwinkel kan een mooi assortiment hebben, met momenten. En als foodie kan je er nooit teveel hebben!

Karolien

 

Tip 3: Een keukenrobot

kitchenaid keukenrobot artisan mixer

Een keukenrobot, van Kitchenaid of Smeg. Het is misschien best prijzig, maar het gaat jarenlang mee én voor mij voelt mijn robot al aan als mijn ‘maatje’ in de keuken

Louie

Een keukenrobot is geen budgetvriendelijk cadeau, maar wel eentje waar je iemand jarenlang plezier mee doet. Tip: leg hiervoor samen met een vrienden of een aantal familieleden. Via Kadonation uiteraard, zo regel je alles in een handomdraai  ;-).

 

Tip 4: Leesvoer

Jamie magazine

Afsluiten doen we met nog een tip van Louie:

Een jaarabonnement op een echt foodie magazine, zoals Jamie magazine. Daar haal ik gemakkelijk veel inspiratie uit, en ‘t is elke maand opnieuw een cadeautje dat je krijgt

Bij deze nog een speciaal dankwoordje aan Amylia, Karolien en Louie om hun cadeautips te delen.
Wie de smaak te pakken heeft, kan verderlezen op:

  • Cookameal: cookamealtjes (recepten), w/eetjes en tips afgekruid met een vleugje eigenzinnigheid
  • Karola’s Kitchen: Welkom in mijn gezonde, bijna-vegetarische groentekeuken, waar alles draait rond gewoon, groen en lekker eten!
  • Baked Louie’s: alles wat in de oven past

 

Samenleggen voor een keukenrobot? Gebruik de tool van Kadonation!

Gebruik de site van Kadonation. Met onze handige tool leg je samen in 30 seconden. Geen gedoe met overschrijvingen of cash geld, regel alles rechtstreeks online met een paar klikken! Gebruik de promocode Kadonation5 bij je instellingen en wij leggen al meteen €5 bij!

 

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

geschenktips-voor-foodies-kadoblog