De aanwezigheid van de meter op het communie- of lentefeest is van groot belang. Door hun bijzondere, zorgende rol, mogen ze op deze mooie dag extra in de bloemetjes worden gezet. Zet een geschikt cadeau voor meter zoeken maar al op die to-do lijst, want dit mag echt niet ontbreken! Bij deze alvast enkele cadeautips om de meter te verrassen.

cadeau voor meter

#Leestip: Ik schreef eerder al een blog over het ideale cadeau voor elke peter bij een communie- of lentefeest!


Een gepersonaliseerd fotoboek

Meters hebben niet alleen een bijzondere rol op deze prachtige dag, maar hun band met de communicant is heel bijzonder sinds de geboorte. Als meter zie je je oogappel opgroeien van een kleine kapoen tot een straffe madam of meneer. Verzamel de mooiste foto’s van meter en kind samen en laat je kind het knip- en plakwerk doen.

cadeau voor meter


Nutella is a girl’s best friend

Houdt je meter erg van Nutella en chocolade? Dan is deze gepersonaliseerde Nutella-pot een schot in de roos! Die zal nog jaren schitteren op de kast! Elke geweldige meter zal een nieuw leven geven aan deze pot: bijvoorbeeld als koekjestrommel. Deze Nutella pot is stiekem ook een cadeautje voor de communicant zelf. Als je gaat eten bij je meter, zal deze choco zeker smaken, mmmmm.

cadeau voor meter


You’re one in a melon

cadeau voor meter

Geef je meter een gepersonaliseerde fles cadeau. Je kan kiezen tussen Gin, Vermouth, Wiskey, Rum en Wodka. De fles kan je helemaal zelf ontwerpen. Je meter zal erg trots zijn als ze haar vriendinnen trakteert op een heerlijk aperitiefje! De lege fles kan nadien perfect dienst doen als bloemenvaas.

Deze flessen ontwerp je snel en eenvoudig bij Make Your Own Spirit, een geweldige kadopartner van ons.


Een gepersonaliseerde dopper

cadeau voor moeder

Na de kater, komt water en daarvoor is een gepersonaliseerde dopper dan weer ideaal. Ben jij al mee met de cadeautrends van 2020? De belangrijkste van dit jaar is het geven van duurzame cadeaus. Wij springen graag mee op de kar om onze milieubewuste meters gelukkig te maken en extra te bedanken!

Bestel een gepersonaliseerde Dopper en ga de strijd aan tégen plastic afval en vóór schoon drinkwater wereldwijd. Zet er een typerende tekst op voor jouw meter zodat ze op haar werk kan pronken met een geweldig mooie én lieve fles! Twee vliegen in één klap.

Wist je al dat we bij Kadonation allemaal uit Doppers drinken om plastiek op de werkvloer te vermijden? We hebben onze eigen Kadonation Dopper!


Een tasje vol geluk

Dit geweldige tasje is het ideale omhulsel voor elk verrassingspakket. Als je perfect weet waar je je meter een plezier mee kan doen, wordt dit een schot in de roos. Het zakje op zich is al geweldig dankzij het opschrift: ‘like a mom, only cooler’. Stel samen met je oogappel een geschenkpakket samen om de meter te verrassen. Zij zal erg blij zijn dat de communicant er zelf aan heeft meegewerkt. Daarna kan de meter dit zakje nog als toiletzak gebruiken.

#Belevingstip: In dit cadeaupakket kan je een bon steken voor een ervaring die de communicant dan kan gaan doen met zijn of haar meter. Anno 2020 draait het namelijk allemaal om belevenissen. Dit is tevens één van de cadeautrends van 2020! 

cadeau voor meter


Ben jij, als meter, op zoek naar een cadeau voor een communie of lentefeest? Of zoek je als peter nog een cadeau voor je petekind?

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment