Op zoek naar een gin tonic cadeau voor een echte ginlover? Dan vind je gegarandeerd zonder veel moeite een goede fles gin met bijpassende tonic. Maar als je jouw gin tonic cadeau die extra unieke touch wenst te geven moet je al creatief aan de slag. Daarom ging ik op zoek naar enkele must have accessoires die jouw gin tonic cadeau perfect aanvullen.

Het perfecte gin tonic cadeau

Een oplaadbaar bottle light

oplaadbaar bottle light gin tonic cadeau

Het is zonde om die mooie ginfles weg te gooien nadat hij leeg is. Een herlaadbaar bottle light zorgt ervoor dat je van je flessen mooie interieuritems kan maken. Het lampje ziet eruit als een kurk en kan je terug opladen via USB. Een leuk accessoire wanneer je als cadeau gin geeft!

Luxe Botanical box

luxe botanical box gin tonic cadeau

Botanicals zijn ideaal om je gin mee te garneren en een extra touch te geven. In deze luxe botanical box vind je verschillende accessoires en botanicals om de perfecte gin tonic te maken! Ideaal voor fervente ginliefhebbers of wanneer je als cadeau gin geeft.

Proefnotitieboekje

Een boekje waar je allerhande gegevens in kwijt kan zoals de naam, alcoholpercentage, herkomst, garnituur, kleur, aroma, smaak, … Handig wanneer je alle gegevens van een gin wilt onthouden! Dit notitieboekje maakt het gin tonic cadeau voor de echte ginlover compleet.

Iceballmaker

Met een iceballmaker verlies je veel minder smaak in vergelijking met de traditionele ijsblokjes die je drank doen verwateren tijdens het smelten. Je hebt ze in verschillende maten en ze zijn gemakkelijk te maken! De perfecte aanvulling wanneer je in zomer als cadeau gin wenst te geven.

Bitters, til je gin tonic naar een hoger niveau

malaria-bitters gin tonic cadeau

Om je gin tonic naar een hoger niveau te tillen, kun je gebruik maken van bitters. Dit zijn druppeltjes die je in je gin tonic kan doen. Je kan het eigenlijk beschouwen als peper en zout. Een leuk extraatje om bij een fles gin cadeau te geven.

Samenleggen voor een gin tonic cadeau?

Het perfecte accessoire gevonden om samen met een fles gin cadeau te doen? Ga dan naar Kadonation en leg samen met vrienden of familie. Het bedrag dat jullie samenleggen op Kadonation kun je direct besteden bij meer dan 50 (web)shops, zoals bijvoorbeeld Ginsonline! Kadonation is 100% gratis en biedt je een gemakkelijke, snelle en veilige manier om samen te leggen voor een geschenk. Het grootste voordeel is dat je als organisator zo nooit meer geld hoeft voor te schieten.

Vergeet ons dus zeker niet wanneer je als cadeau gin gaat geven! 😉

P.S.: benieuwd naar welk sterrenbeeld het liefst van al een gin tonic cadeau ontvangt? Ontdek het hier!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment