Drones zullen hét cadeau van 2015 zijn. Naar schatting 1 miljoen drones zullen tijdens de kerstperiode in de Verenigde Staten over de toonbank gaan! We zetten hier drie verschillende modellen op een rij, van budgetvriendelijk tot een echte topper. Ze zijn allemaal te koop bij Coolblue

Wat kan je met zo’n drone doen? Je omgeving bekijken vanuit een compleet ander perspectief door schitterende beelden te maken. De onderstaande video geeft je een prachtig overzicht van enkele van de bekendste plaatsen ter wereld. Sommige drones kan je ook gewoon gebruiken om spellen te spelen of stunts te doen.

[c5ab_video title=”” url=”https://www.youtube.com/watch?v=xodBiwOap20″ ]

 

Onze selectie drones om cadeau te geven

De Parrot Drone  2.0. Elite Snow

parrot drone quadricopter

De Parrot Drone 2.0. Elite Snow is een innovatieve quadricopter stuntdrone. Je bestuurt hem makkelijk met je smartphone of tablet. Gebruik de ingebouwde HD camera om beelden te maken en de buurt te verkennen. Of ontdek de augmented reality spellen die je kunt downloaden in de App Store! De Parrot Drone 2.0. vliegt erg stabiel en heeft een bereik van 50m. Nog een leuk snufje is dat je hem op autopilot kunt zetten!

Prijs: net geen 300 euro

Budgetvriendelijke stuntdrone

focus drone gear2play

Deze Gear2Play Focus Drone is een budgetvriendelijke drone voor wie voor het eerst een drone wil uitproberen. De ingebouwde gyroscoop zorgt voor stabiliteit, en je kiest zelf in welke stand je hem zet: beginner, gevorderd of expert. Zo wordt vliegen kinderspel. Besturen doe je met een controller. De Focus heeft een ingebouwde HD fish eye camera en kan tot 30m hoog vliegen. Zin in een stunt? Met de speciale flipknop maak je loopings. Verkozen tot Speelgoed van het jaar 2015.
Prijs: Al te koop vanaf een goeie 50 euro!

 

Maak schitterende beelden met de Parrot Bebop

parrot bepop drone rood

De Parrot Bebop drone is niet de goedkoopste, maar is zijn geld zeker waard. De Parrot Bebop drone blink uit door zijn uitstekende stabiliteit en schitterende videokwaliteit. Met de bijgeleverde Skycontroller vergroot het bereik tot 3 kilometer! Perfect dus voor lange vluchten en om mooie beelden mee te schieten. Via de speciale app kan je vluchten zelfs van tevoren plannen en instellen waar of wanneer er foto’s moeten genomen worden. Binnenshuis vliegen kan ook, dankzij de propellerbeschermers. Wil je deze drone cadeau geven, dan zul je toch moeten samenleggen want het prijskaartje is best stevig: een dikke 800 euro.

Prijs: Stevig. Laat ons zeggen dat je best samenlegt op Kadonation

 

Leg samen op Kadonation en geef een drone cadeau!

Leg je soms samen met vrienden en familie, maar ben je het beu om altijd voor te schieten? Gebruik dan Kadonation! Je ontvangt snel van iedereen hun bijdrage. Maak een pagina op Kadonation en nodig iedereen uit om bij te dragen. Koop daarna met het verzameld bedrag een leuk cadeau, zoals een drone bij onze partner Coolblue!

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

  • […] Als je spreekt over coole gadgets mogen drones absoluut niet ontbreken. We schreven er al eerder over op deze blog. Ze zijn net als smartwatches 1 van de gadgets die tegenwoordig helemaal doorbreken. Neem een kijkje naar deze vorige blogpost voor onze selectie coole drones. […]

Leave a Comment

het-cadeau-van-2015-een-drone-kadoblog