Dankzij de checklist van mijn collega Elisa wordt een Happy Housewarming organiseren een fluitje van een cent. Ik help jullie graag verder met de andere kant van het verhaal dan de organiserende: als je uitgenodigd wordt op een housewarming. Je hoeft je dan nergens zorgen om te maken, behalve over het cadeau housewarming dan. Maar de uitdaging is dan om te weten wat wel in de smaak valt. Ik help jullie graag verder.

Iedereen in mijn omgeving verlaat tegenwoordig het ouderlijk nest en housewarmings zijn dan ook de gelegenheid die na verjaardagen het meeste voorkomen. Toch is het een hele opgave om een geschikt housewarming cadeau te vinden voor personen die net verhuisd zijn. Meestal wil je iets kopen voor in hun interieur, maar wie weet hebben ze de spullen al of vallen ze niet in de smaak? Met deze tips & tricks geef je vast en zeker een geslaagd cadeau voor de nieuwe woning!

planten housewarming cadeau housewarming

Urban Jungle

Een huis vol groen

Wat je nooit te veel kan hebben in je interieur is natuurlijk planten. Jullie weten al langer dat ik een echte plantenfan ben, maar ook mensen zonder plantenobsessie weten wel een plaats te vinden voor een nieuw exemplaar. Zeker als de feestvierder heel recent zijn verhuisd, is planten aanschaffen niet het eerste puntje op hun agenda. Hierop kan je inspelen om de feestbeesten een geschikt housewarming cadeau te geven! Een plant maakt van een huis natuurlijk ook een echte thuis en Oost West, thuis best! In mijn vorige blog kunnen jullie heel wat inspiratie vinden voor een huis vol groen! Cadeau housewarming? Check!

Drinken doe je in stijl

Als mensen verhuizen, kopen ze meestal wel nieuwe glazen. Toch zullen ze het zichzelf niet snel gunnen om erg chique glazen aan te kopen en daarom is dit natuurlijk het perfecte housewarming cadeau! Een lekker drankje met vrienden of familie schenk je zonder twijfel liefst in een prachtig glas. Al is het water in het glas, drinken wordt meteen veel leuker! Een echte win-win, want drinken is gezond! Kies een mooie set van 4 of 6 glazen uit, zodat ze kunnen gebruikt worden bij feestjes.

housewarming cadeau housewarming luxe glazen

Prachtige glazen te verkrijgen bij LivingDesign

Praktisch cadeau housewarming

Het is misschien iets minder spannend, maar met een praktisch geschenk doe je zelden iets mis. Denk bijvoorbeeld aan een hippe theedoek: niemand heeft er ooit te veel en ze zijn er in ontelbare kleuren en patronen. Een houten snijplank of een goed mes kan ook iedereen gebruiken. Hoe aangenaam is het om thuis onder een lekker dekentje te kruipen? Heel fijn! Geef een dekentje in een neutrale kleur cadeau. Valt het geschenk toch niet in de smaak? Dan kan het altijd opgeborgen worden in de kast, zodat je geen risico loopt op een mogelijke interieurblunder. Als laatste ideetje voor een cadeau voor de nieuwe woning kan je een vaas kopen. Koop er meteen bloemen bij om dubbel te scoren. Zo kan het setje direct op tafel en is er wat extra sfeer in de nieuwe woning.

housewarming cadeau housewarming mooie vaas

Inspiratie van bij onze kadopartner LivingDesign

Samenleggen voor een housewarming cadeau

In ons Kadonation-onderzoek ontdekten we dat 67% van de mensen samenlegt voor een cadeau voor een nieuwe woning. Dit is goed voor een verdiende derde plaats (wetende dat de tweede plaats voor afscheid is, en de eerste voor verjaardag). Het is daarom een echte #houswarminghack om samen te leggen om de kersverse inwoners gelukkig te maken. In plaats van tal van flessen wijn of dingen die niet in hun interieur passen, kunnen ze zelf kiezen wat ze graag zouden aankopen. Een cadeaubon die levenslang geldig is bij (web)winkels zoals Coolblue, Eurotuin, Decovry, Livingdesign, Decoraza, en nog veel meer zal zeker in de smaak vallen.

 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment