Geen gelegenheid zo mooi als een geboorte! Dat verdient naast zalige gelukswensen voor de geboorte op zijn minst een creatief, nuttig én leuk geboorte cadeau voor de kersverse baby en ouders. Ben jij uitgenodigd op de babyborrel en weet je niet wat je moet geven? De Kadonation blog to the rescue! Als echte babylover geef ik enkele tips waarvan die kleine spruit én vooral de ouders dan, in de wolken zullen zijn.

geboorte cadeau baby en ouders

Geboortelijst is bindend

Als je op visite gaat bij de nieuwe ouders en hun baby, neem je altijd iets mee. Indien er een geboortelijst is, kies je best iets van de lijst om niet in affronten te vallen met een ongewenst cadeau. Alle decoratieve spulletjes die jij super leuk vindt, zullen waarschijnlijk niet passen in de perfecte babykamer waar ze zich zo voor uit de naad gewerkt hebben. Jouw decoratie zal waarschijnlijk uit de toon vallen. Vind je niets op de geboortelijst? Dan kan je altijd vragen of ze nog iets nodig hebben.

Holy food

Ook lekker eten kan in de smaak vallen bij de meestal uitgeputte ouders. Ze zijn met alles bezig wat met hun kindje te maken heeft, behalve met zichzelf en daarom is lekker eten hun laatste zorg. Deze attentie zullen ze zeker waarderen. Als het wordt aangeboden, zullen ze ineens beseffen hoe hard ze het gemist hebben!

Grandioze gelukswensen geboorte

Het belangrijkste dat je zeker moet doen is je gelukwensen overbrengen aan de nieuwe ouders. Dit kan je doen met een leuk tekstje of een gedicht, maar ook andere creatieve vormen zijn mogelijk. Hou het speels, dat past goed bij een geboorte.

Be honest

Geen nood om dingen te verbloemen. De ouders van de baby zullen maar al te goed kunnen lachen met jouw oprechte gelukwensen op een hilarisch kaartje. Hieronder alvast wat inspiratie!

gelukwensen geboorte

Etsy

wijn geboorteDrink op de mijlpalen

Proficiat, 9 maanden niet gedronken! Dat verdient een flesje en met een reden kan het al helemaal. Geef de kersverse moeder daarom flessen wijn cadeau per mijlpaal. Zo heeft ze ineens alle redenen om op tijd en stond eens een flesje te poppen.

 

geboorte kleine cadeautjes

Cadeaus voor momenten waarop ze écht nodig zijn

Veel mensen geven geschenken aan de baby, maar wij denken ook graag aan de ouders. Maak kleine cadeaus voor de ouders voor toekomstige momenten van stress. Zo vrolijk jij je vrienden of familie op op momenten dat het echt nodig is.

Ben jij ook zo’n babylover als ik? Dan kan je hier tips vinden voor het kiezen van een babynaam. 

geboorte cadeau baby gelukwensen geboorte

 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment