Na alle mama’s in de bloemetjes gezet te hebben, is het nu tijd om onze vaders in de spotlights te zetten. Want hij was het die ons op zijn schouders nam als we te moe waren om te stappen, ons kwam ophalen na een fuif en onze kasten ineen hielp zetten. Maar wat geef je jouw grote held op vaderdag cadeau?

Om ter eerst

Jouw papa heeft zich ondertussen volledig toegewijd aan het onderhouden van de moestuin of het schoonhouden van het huis en rijdt zonder gemor met een ruime gezinswagen. Daarmee zette hij jou af op talloze verjaardagsfeestjes en pikte  hij jou elke keer weer op na een fuif. Hij hielp jou verhuizen en voerde je naar de luchthaven. Al die kilometers heeft hij zeker en vast met heel veel liefde afgelegd.

vaderdag cadeau karten

Maar misschien is de tijd rijp om samen wat ‘kickende kilometers’ af te leggen in een race tegen de tijd. Ja, je hoort mij al komen. TIJD OM TE GAAN KARTEN! Zo kan jouw stoere vader zich volledig laten gaan zonder zich zorgen te maken over misselijke pubers op de achterbank of delicate kunstvoorwerpen in de verhuisdozen. En gun hem toch op z’n minst één rondje, doe het voor Vaderdag.

Goede reis

Sinds jouw bestaan draait het leven van jouw ouders grotendeels om jou (en jouw broers en zussen). En daar moet je hen natuurlijk dankbaar voor zijn. In de lagere school verraste je jouw ouders op moeder- en vaderdag met zelfgemaakte cadeautjes en lieve briefjes.

Nu je al wat ouder bent, ben je misschien tot het besef gekomen dat het jouw papa misschien eens goed zal doen als hij er even tussenuit gaat. Geef jouw ouders een weekendje, een citytrip of reisje cadeau en geef hen de kans even geen mama en papa meer te moeten zijn.

vaderdag cadeau reis

Zorg er ook voor dat het huis er wat netjes bijligt als ze terug thuiskomen. En er is niets zo leuk als lekker eten op tafel en een gevulde koelkast bij thuiskomst, toch? Twijfel dus niet om nog eens jouw kuis- en kookkunsten boven te halen.

Op jouw gezondheid, vader

Het is warm. Maar dat is ondertussen oud nieuws. Nu de temperaturen hoog oplopen smaakt een fris pintje, een klassenwijntje of een verkoelende gin tonic meer dan ooit. Bovendien is het BBQ seizoen geopend en is vaderdag zeker een BBQ-waardige gelegenheid. Haal dus jouw vader zijn lievelingsbiefstuk en favoriete drankje in huis en maak er een gezellige zondag van. Santé!

vaderdag cadeau gin wijn bier

Het perfecte Vaderdag cadeau

Al die inspiratie, al die mogelijkheden en al die liefde voor jouw vader. Je kan haast niet kiezen tussen al deze geweldige vaderdag cadeaus. Geen nood, dankzij de Kadonation cadeaubon hoef jij niet te kiezen in deze hete tijden. Verras jouw vaderlijke held met een Kadonation cadeaubon en geef hem alle vrijheid en tijd van de wereld om het perfecte vaderdag cadeau te kiezen bij meer dan 50 (web)winkels en ketens.

Kadonation vaderdag cadeau

KOOP EEN KADONATION CADEAUBON

Zit je wat krap bij kas? Geen nood, laat die nier maar zitten. Zoek jouw broers, zussen, lief, mama, buren, grootouders, schoonbroers en schoonzussen op en stel voor om samen te leggen voor een indrukwekkend vaderdag cadeau. Zamel het geld online in (ga eventueel langs bij jouw grootouders om hen hierbij te helpen) en schenk allemaal samen een waardevolle Kadonation cadeaubon.

Op zoek naar concrete cadeautips voor vaderdag? Robbe stelde het perfecte overzicht van de beste cadeaus voor vaderdag samen.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment