Een sportcoach zet zich (net zoals de leiding van de jeugdbeweging   😉 ) wekelijks in om heel wat kinderen en jongeren te entertainen. Er wordt wel eens gezegd dat trainers niet enkel invloed hebben op het spel, maar ook op je leven. #teamspirit! Wanneer het jaar erop zit, verdient de coach een waardevol geschenk voor alle inzet en de goede trainingen! Zo kan je de coach van de sportclub bedanken!

coach van de sportclub bedanken

Ik deed een rondvraag bij verschillende sportclubs om de populairste cadeaus te ontdekken. Ik ging ook na hoeveel geld er wordt gegeven voor een cadeau voor de sportcoach.


#1: Gepersonaliseerde sportkleding

Een coach heeft nooit genoeg sportkleding! Geef je favoriete trainer daarom een gepersonaliseerd sporttruitje of een gepersonaliseerde trainingsvest. Hieronder alvast een leuk exemplaar #PINSPIRATION!

coach van de sportclub bedanken

Pinterest


#2: Wijn en bier

Het is geen geheim dat er bij sportclubs na wedstrijden gretig wat gedronken wordt. De trainers doen maar al te graag mee. Toen ik nog voetbalde, gaven wij onze trainers dan ook drank als bedankingscadeau. Zij waren hier steeds erg blij mee! Wel een belangrijke opmerking: wijn of bier cadeau doen is eerder onpersoonlijk. Als je geen heel persoonlijke band hebt met je coach kan je hierop terugvallen, maar probeer origineler uit de hoek te komen! Dat verdient je trainer na al die inzet!

trainer sportclub bedanken


#3: Coach van de sportclub bedanken met een cadeaubon

Geschenkbonnen geven aan trainers is ook zeer populair. Het is een cadeau dat eigenlijk altijd in de smaak zal vallen, omdat de coach nog keuzevrijheid heeft.

Je kan altijd voor voor de Kadonation cadeaubon kiezen. Met deze bon heeft je coach zelf nog de keuze bij welke partner van onze 50 partners hij of zij zichzelf trakteert. Op deze manier vindt iedere trainer zeker zijn zin en zal het cadeau ook echt worden gebruikt!

cadeau afgeven torfs

De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij meer dan 50 (web)winkels en ketens. Je coach hoeft zich dus zelfs niet te haasten om zichzelf te trakteren op iets leuks. Onze partners zijn winkels als Zalando, bol.com, Coolblue, maar ook kleinere shops zoals LivingDesign en Belgunique zitten mee in het Kadonation concept.

Je denkt nu misschien, een cadeaubon is toch even onpersoonlijk? Nee hoor! De Kadonation cadeaubon kan je dan personaliseren voor je favoriete coach. Je kan bijvoorbeeld alle teamleden iets laten schrijven waarom ze het zo’n fantastisch trainingsseizoen vonden. Ons systeem laat het zelfs toe om zelf een filmpje te maken voor je coach!


Hoeveel geld geef je cadeau aan je coach?

Bij mijn rondvraag bij verschillende sportclubs, kwam een bedrag tussen de 5 en de 15 euro meestal uit de bus. 5 euro vonden heel wat teamleden toch wat weinig, daarom is een bedrag van 10 euro per lid een mooie gulden middenweg. Als je dan samenlegt met je elftal, heb je meteen een heel mooi bedrag om de coach in de bloemetjes te zetten.


Samenleggen met het hele team

Je kan samenleggen met het hele team voor één groot groepscadeau via Kadonation. Je surft eenvoudigweg naar onze website. Daar kan je helemaal gratis een online groepscadeau starten en alle andere leden of leiding uitnodigen via Whatsapp, Messenger of e-mail. Daarna kan je kiezen om het bedrag te besteden bij één van onze kadopartners, er een Kadonation cadeaubon mee te kopen, of het bedrag over te schrijven naar een rekening met 4% transactiekosten. Zo hoeft niemand nog voor te schieten! Iedereen kan bovendien een persoonlijke boodschap achterlaten voor de coach.

coach of trainer bedanken

Samenleggen was nog nooit zo eenvoudig. Een online groepscadeau valt steevast in de smaak!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU


Wil je de juf of meester bedanken? Ik zocht 7 cadeaus die zeker in de smaak zullen vallen! 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment