Samenleggen voor een geschenk wordt dankzij Kadonation echt kinderspel. Niet langer sukkelen met voorschieten of geen onverwachte kosten als je samenlegt voor een cadeau! Lees hier hoe je een groepspotje kan starten.

Het stappenplan voor het starten van een groepspotje

groepspotje aanmaken kadonation

#1. Ga naar de website van Kadonation en maak dan een groepspagina aan. In slechts 2 klikken is je groepspotje al gemaakt. Je klikt op onze homepage simpelweg op een oranje button met ‘Start een groepspotje’ en je bent vertrokken.

groepspotje personaliseren

#2. Vul daarna enkele gegevens in over het feestje. Je begint op het schermpje dat je krijgt met een gelegenheid te selecteren, de naam van de gelukkige in te vullen en een deadline in te stellen. Lees in onze tips & tricks hoe je je groepspotje goed kan personaliseren. Dit helpt altijd om meer mensen te motiveren!

#3. Nodig vervolgens snel vrienden en familie uit om een bijdrage te schenken. Dit kan via e-mail of via een link op sociale media. Alle deelnemers ontvangen een persoonlijke link. Ze zien meteen hoeveel ze moeten bijdragen en tot wanneer ze tijd hebben. Betalen kan gewoon met de kaart.

#4. Kies wat je wilt doen met het verzamelde geld. Er zijn drie manieren om het geld te besteden. Je kan het verzamelde bedrag gebruiken om een cadeau te kopen bij één van onze vele partners, je kan de begunstigde zelf laten kiezen of je kan het bedrag overschrijven op een bankrekening binnen de drie dagen. Wanneer je de keuze laat aan de gelukkige, geef je de gegevens van de begunstigde op en kies je wanneer je hem of haar een melding per mail stuurt. Je kan de bon ook naar jezelf sturen en deze afdrukken om af te geven op het feestje.

#5: Relax en blijf op de hoogte dankzij Kadonation. Kadonation zal je op tijd en stond updates sturen zodat je je nergens zorgen over moet maken. Als je vrienden, familie of collega’s vergeten te betalen, regelt het systeem ook de herinneringen. Geen zorgen nodig dus!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment