housewarming

Eindelijk dat droomhuis gekocht? Of verhuisd naar een nieuw appartement met je partner? Of net klaar met een lange verbouwing? Elke gelegenheid is goed genoeg om een spetterende housewarming te organiseren! Je vrienden en familie zullen ongetwijfeld nieuwsgierig zijn hoe je nieuwe stekje eruit ziet! Met deze housewarming tips hou je sowieso een geslaagd feestje.

Tip 1: kies een thema

Vrolijk je housewarming op door ze in een bepaald thema te organiseren, eventueel zelfs met bijbehorende dress code! Een leuk thema om uit te proberen is bijvoorbeeld: “Life 10 years from now”. Elke gast stelt zich voor hoe het leven er binnen 10 jaar zou uitziet en geeft dit weer in de dress code of een attribuut. Leuk, ludiek en meteen een ijsbreker voor gasten die elkaar niet kennen!

Tip 2: Organiseer een rondleiding

Ben je al volledig klaar met de inrichting van je nieuwe stekje? Dan zijn je familie en vrienden ongetwijfeld benieuwd hoe alles eruit ziet! Laat ze dan ook zelf op ontdekkingstocht gaan door een rondleiding uit te stippelen. Dit kan je bijvoorbeeld doen door wegwijzers op te hangen of met gekleurde tape de route aan te duiden. Wil je er nog een extra touch aan geven? Hang in elke kamer enkele foto’s op, een kaartje met een grappige anekdote, of zet een eyecatcher in de kijker met een kaartje die het verhaal ervan schetst. Een leuke housewarming tip die we lazen op de blog van AVA papierwaren!

Tip 3: Toon de transformatie

Vaak heb je veel tijd en energie gestoken om jullie nieuwe huis of appartement volledig in te richten naar jullie smaak. Misschien heb je zelfs een lange verbouwing achter de rug? Een housewarming is de ideale gelegenheid om de transformatie te tonen die jullie stekje ondergaan heeft! Maak een slideshow met foto’s die tonen hoe alles veranderd is en zet de laptop in de woonkamer. Je gasten zullen er ongetwijfeld met veel plezier en interesse naartoe kijken. Een alternatief is om in elke kamer een foto op te hangen hoe ze eruit zag voordat jullie aan de slag gingen (past ook perfect bij housewarming tip #2!).

Tip 4: Gastenboek

Wil je graag weten wat je gasten van je housewarming vonden? Laat dan een gastenboek achter waar ze naar hartelust kunnen schrijven. We zijn er zeker van dat je de volgende dag met een grote glimlach de vele leuke, grappige en sympathieke berichten zal nalezen!

Bonustip: vermijd de typische housewarming cadeaus die niet in je interieur passen

Wil je liever niet dat je gasten afkomen met goedbedoelde cadeaus die helemaal niet in je interieur passen? Nodig ze dan uit om een bedrag te storten op Kadonation. Op onze site kan je makkelijk geld samenleggen met vrienden en familie. Het verzameld bedrag kan je spenderen bij partnerwinkels of laten storten op je bankrekening. Ook ideaal voor mensen die uitgenodigd zijn op het feestje, maar niet weten wat ze kunnen geven als cadeau!

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

4-tips-voor-een-geslaagde-housewarming-kadoblog