Geen picture perfect wedding zonder super schattige bruidskindjes! Die kleine (b)engels geven je bruiloft dat tikkeltje extra. Ook al hoort de bruid de show te stelen, de bruidsmeisjes en -jongens zouden deze taak wel eens kunnen overnemen. Ik ging op zoek naar de perfecte dresscode en de mooiste looks voor de kindjes.

wedding bruidskindjes

Geef je ogen de kost, maar let wel op voor deze valkuil als je bruidskindjes hebt op je huwelijk.


Flowergirl

flowergirl bruidskindje

Bruidsmeisjes worden natuurlijk niet voor niets ‘flowergirl‘ genoemd. Het is namelijk prachtig om met bloemen te werken voor hun kapsels. Je kan de bloemen bijvoorbeeld in vlechtjes steken, of een bloemenkransje in het kapsel verwerken.

Ben je zelf nog op zoek naar een prachtig bruidskapsel?


Girl dresscode

Er zijn heel wat kleedjes waar bruidsmeisjes werkelijk in schitteren. Hou steeds rekening met het kleurenpalet van het trouwfeest. Met wit kan je eigenlijk nooit iets fout doen. Gebruik kant, of kies voor een tutu.

Hou er vooral rekening mee dat het kleedje comfortabel moet zitten. Bruidsmeisjes huppelen graag rond! Krokodillentranen door valpartijen kan je best wel missen.

dresscode bruidskindjes


Boy dresscode

Beige broekjes en witte hemdjes zijn razend populair om bruidsjongens te kleden! De combinatie van een strikje met bretellen valt steeds in de smaak. Kleed die kleine bengels bijvoorbeeld zoals hieronder! #smelt

bruidsjongens


Ring security

Hoe krijg je de ringen veilig tot bij het altaar? Dankzij deze super schattige ‘Ring Security’ jongens natuurlijk. Zij zullen er alles aan doen om de ringen tot bij de tortelduifjes te brengen! Ring security: tot uw dienst!¬†Ze zijn daarnaast ook super schattig!

ring security


Gepaste aankondiging voor de bruid

De bruid mag niet ongezien binnenkomen en daarvoor kan je de bruidskindjes zeker inschakelen. Laat de kindjes de boodschap overbrengen dat de ster van de avond eraan komt! Enkele leuke Pinterest-voorbeeldjes kan je hieronder vinden:

bruidskindjes


Cowboybotten of uggs?

Ben je als bruid superfan van bijvoorbeeld cowboybotten of uggs, maar kan je deze leuke schoenen zelf niet dragen op je trouw? Dan kan je je bruidsmeisjes kleden met deze schoenen. #minime

bruidskindjes


Bruidskindjes voor een boho wedding

Bloemenkronen zijn onlosmakelijk verbonden aan een boho wedding. Zo’n rustiek huwelijksfeest wordt pas echt de max als ook je bruidskindjes in thema zijn. Een bohemian kleedje voor je bruidsmeisje wordt getypeerd door een romantisch uitzicht. Denk bijvoorbeeld aan lange kleedjes met dromerige vormen, heel wat kant of haakwerk.

bruidskindjes


Zo, dit deel van je bruiloft kan al niet meer stuk!

Ben je tevens benieuwd naar de kostprijs van een huwelijk? Ik zocht het uit en stelde een huwelijksbudget samen. Of je de hand van je schoonouders moet vragen, kom je hier te weten! Daarnaast raad ik je nog aan om dit artikel te lezen over een DIY-wedding.

wedding

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment