De herfst, het seizoen dat moeder natuur ons prachtige kleuren en idyllische vallende bladeren schenkt. Het ideale seizoen om je huwelijk feeëriek te vieren. Trouwen in de herfst, het is een aanrader!

trouwen in de herfst

Pinterest

Trouw jij niet in de herfst, maar in de zomerhitte of de winterkou?

#Trouwtip: neem een kijkje op onze trouwcommunity om meer informatie te verzamelen over de mooiste dag van je leven! 


Trouwen in de herfst: de looks

De bruid

Trouwen in de herfst, dat vereist een aangepaste outfit. Je moet je outfit echt afstemmen op het weer. Een trouwjurk met lange mouwen kan zeker van pas komen. In deze betoverende tijd van het jaar kunnen de bruidsmeisjes zich kleden in het kleurenpallet van de herfst. Prachtig!

trouwen in de herfst

Pinterest

Hou je van bloemen? Dan is de herfst jouw seizoen om te trouwen! Kies voor een trouwboeket met de gekende seizoensbloemen.

trouwboeket

Ook voor je bruidskapsel kan je all the way gaan met herfstbloemen en die prachtige warme kleuren. Nog meer inspiratie nodig over bruidskapsels? Lees dan zeker deze blog. 

trouwen in de herfst

Pinterest

De bruidegom

De bruidegom kan in de herfst schitteren in een kostuum met warme tinten. Nog wat nieuwe herfsttoevoegingen en ready, set, go! Aan alle heren, misschien is dit wel het gemakkelijkste seizoen om een prachtig kostuum voor te vinden! Alles kan namelijk.

trouwen in de herfst

Pinterest

Nog een leuk ideetje voor de bruidegom. ‘She’s mine’ 😀

trouwen in de herfst

Pinterest


De attributen, hapjes en drankjes

Decoratie

In de herfst kan je je trouwfeest ongegeneerd pimpen met pompoentjes en herfstbloemen.

trouwen in de herfst

Pinterest

Natuurlijke naamkaartjes

In dit seizoen kan je bovendien gebruikmaken van de prachten van Moeder Natuur om de naamkaartjes te maken. Ik ben alvast fan van de gedroogde blaadjes met een goud kantje!

trouwen in de herfst

Falling in love

Falling in love, een betere woordspeling kan je bijna niet vinden voor een fall wedding. Voorzie allerlei winters lekkers voor de gasten en maak er een grandioos, zoet herfstbuffet van.

trouwen in de herfst

Pinterest

Een overheerlijk herfstmenu

In de herfst kan je echt genieten van een culinair hoogstandje. Denk bijvoorbeeld aan tal van gerechten met pompoen. Je menu kiezen wordt kinderspel. Ook qua drank is de herfst het ideaal seizoen. Een goed glas rode wijn of een specialer biertje kunnen perfect in deze tijd van het jaar.

trouwen in de herfst


Heerlijk warme honeymoon

Ga je graag op reis naar een lekker warme bestemming? In de herfst hoef je niet ver te gaan om heerlijk te genieten in de zon. In het Zuiden van Europa kan het al heel zacht zijn van temperatuur, of wat dacht je van Marokko?

Trouwen in de herfst? Dan heb je eigenlijk best of both worlds. Een knusse, idyllische trouw en een heerlijk zomerse honeymoon.

trouwen in de herfst


Feeërieke foto’s

In de herfst is de natuur erg mooi. Een royaal kleurenpalet kleurt het hele landschap. Denk maar aan tinten in het bordeaux, donkergroen, bruin en okergeel. De zon staat in de herfst nog zeer laag en je zal dus kunnen genieten van een langdurig golden hour waar niemand in de zomermaanden van kan snoepen.

trouwen in de herfst


Trouwen in de herfst met Kadonation

Meestal wordt op de uitnodiging voor een huwelijk een cadeautip meegegeven. Een grote meerderheid kiest er dan voor om een rekeningnummer op te geven waarop iedereen een mooie bijdrage kan storten. Heel overzichtelijk en persoonlijk is dit niet. En daarvoor hebben wij bij Kadonation de oplossing.

Bij Kadonation kan je terecht voor het starten van een gratis online groepscadeau om geld bijeen te krijgen voor een leuk trouwcadeau. Je kan met het ingezamelde geld dan een Kadonation cadeaubon of een cadeau bij onze partners kopen zonder extra kosten. Bij een overschrijving naar een bankrekening moest je rekening houden met 4% transactiekosten.

Baal je dat je 4% zal verliezen aan transactiekosten? Bij deze een troostprijs! Als je zelf het online groepscadeau organiseert, krijg je voor elke euro die wordt bijgedragen aan het groepscadeau een kadomunt. Hoe meer kadomunten je spaart, hoe meer kadomunten je kan uitgeven in onze kadoshop!

Dat betekent dus dat jullie in plaats van een rekeningnummer te geven nu jullie gepersonaliseerde URL naar jullie groepspotje kunnen meegeven waar iedereen zijn bijdrage kan doen. Zo kiezen jullie na het trouwfeest zelf nog wat jullie willen doen met het geld.


Waarom Kadonation?

Het is persoonlijker en leuker, zowel voor jullie als voor de gasten! Elke gast die jullie geld cadeau geeft, kan een leuk berichtje schrijven voor jullie. Dat is een stuk persoonlijker dan gelukwensen in een mededeling te zetten bij een overschrijving.

Daarnaast kunnen jullie een eigen huwelijkspagina maken waarop de uitgenodigden terechtkomen om hun bijdrage te doen. Jullie kunnen zorgen voor een leuke tekst, leuke foto’s, een filmpje, … Bovendien kunnen jullie en alle genodigden een fijne conversatie starten op de pagina. Zo kunnen outfits besproken worden, het weer, de parkeermogelijkheden, …

Na het trouwfeest kunnen jullie dan ook de foto’s van jullie bruiloft delen via deze pagina en iedereen bedanken voor het cadeau en voor hun aanwezigheid. Twijfel niet langer en start nu jullie huwelijkspotje! En vergeet vooral niet te genieten van deze prachtige dag!

START EEN HUWELIJKSPOTJE

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment