De lente is een populair trouwseizoen. De natuur begint te groeien, de bloesems te bloeien en dit alles zorgt voor een prachtig decor voor jouw huwelijk. Vrolijke kleuren, een limonadetap en voetjes in het gras, trouwen in de lente is ge-wel-dig!

trouwen in de lente

Trouw jij niet in de lente, maar in de zomerhitte, de herfst of de winterkou?

#Trouwtip: neem een kijkje op onze trouwcommunity om meer informatie te verzamelen over de mooiste dag van je leven! 


Trouwen in de lente: de looks

De bruid

trouwen in de lente

Pinterest

In de lente mag een trouwjurk al eens wat meer aan de verbeelding overlaten. Kies voor een jurk met blote schouders. Deze stijl zien we heel veel terugkomen in dit seizoen.

trouwen in de lente

Pinterest

Ook jurken met een open rug zijn erg in de mode. In combinatie met een lange sleep is dit erg sierlijk. Ideaal voor een luxueus trouwfeest.

trouwen in de lente

Pinterest

De bloesems bloeien prachtig in de lente en dit komt ook terug in de kapseltrends voor dit seizoen. In de lente kan je bijna niet anders dan prachtige bloemen in je bruidskapsel verwerken. Pasteltinten zijn daarnaast erg mooi voor elke lente bruiloft. Droom weg bij deze PINSPIRATION!

De bruidegom

trouwen in de lente

Pinterest

In de lente is een sprekend blauw trouwkostuum steevast een goed idee. Een aanvulling met pasteltinten zal de bruidegom oogverblindend maken. Ook een licht grijs kostuum is ideaal voor de lente. Kies echter niet voor een zwaar winterkostuum, want in de lente zijn we de winter al lang vergeten.


De attributen, hapjes en drankjes

Pasteltinten

trouwen in lente

Pinterest

In de lente is pastel de modetrend voor bruiloften. Pastelkleuren zijn daarom de ideale themakleuren voor de hele trouwdag. Van tafeldecoratie, tot het bruidsboeket, tot bloemen in het haar van de bruid! Pasteltinten zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Doe inspiratie op dankzij deze prachtige foto’s, dit is trouwen in de lente 😉

Bloesems overal

trouwen in de lente

Pinterest

Lente en bloesems zijn onlosmakelijk verbonden. Decoratie met bloesems zorgt dan ook voor een instant lentegevoel. Bloesems kunnen niet ontbreken op een lentebruiloft!

Een plan B(innen)

trouwen in de lente

Een prachtig pastelkleurig trouwfeest buiten vieren is de droom van ieder stel. Als je in de lente in het huwelijksbootje stapt, is het weer nog steeds de meest onvoorspelbare factor. Wie weet steekt Koning Winter terug de kop op, of krijg je te maken met aprilse grillen. Zorg dat je trouwfeest niet in het water kan vallen en voorzie daarom een plan B(innen) zoals ze dat noemen. Zo hoef je niet in een bridezilla te veranderen omdat alles lijkt te mislukken door die verdomde regen. Huur een tent en je zit safe: als het dan toch nog goed weer is, verhuis je alles even naar buiten.

Voorzie daarnaast warmteblazers, vuurkorven en dekentjes om de gasten ook ’s avonds warm te houden. Het kan nog stevig afkoelen in de lente.


Trouwen in de lente met Kadonation

Meestal wordt op de uitnodiging voor een huwelijk een cadeautip meegegeven. Een grote meerderheid kiest er dan voor om een rekeningnummer op te geven waarop iedereen een mooie bijdrage kan storten. Heel overzichtelijk en persoonlijk is dit niet. En daarvoor hebben wij bij Kadonation de oplossing.

Bij Kadonation kan je terecht voor het starten van een gratis online groepscadeau om geld bijeen te krijgen voor een leuk trouwcadeau. Je kan met het ingezamelde geld dan een Kadonation cadeaubon of een cadeau bij onze partners kopen zonder extra kosten. Bij een overschrijving naar een bankrekening moest je rekening houden met 4% transactiekosten.

Baal je dat je 4% zal verliezen aan transactiekosten? Bij deze een troostprijs! Als je zelf het online groepscadeau organiseert, krijg je voor elke euro die wordt bijgedragen aan het groepscadeau een kadomunt. Hoe meer kadomunten je spaart, hoe meer kadomunten je kan uitgeven in onze kadoshop!

Dat betekent dus dat jullie in plaats van een rekeningnummer te geven nu jullie gepersonaliseerde URL naar jullie groepspotje kunnen meegeven waar iedereen zijn bijdrage kan doen. Zo kiezen jullie na het trouwfeest zelf nog wat jullie willen doen met het geld.

trouwen in de lente


Waarom Kadonation?

Het is persoonlijker en leuker, zowel voor jullie als voor de gasten! Elke gast die jullie geld cadeau geeft, kan een leuk berichtje schrijven voor jullie. Dat is een stuk persoonlijker dan gelukwensen in een mededeling te zetten bij een overschrijving.

Daarnaast kunnen jullie een eigen huwelijkspagina maken waarop de uitgenodigden terechtkomen om hun bijdrage te doen. Jullie kunnen zorgen voor een leuke tekst, leuke foto’s, een filmpje, … Bovendien kunnen jullie en alle genodigden een fijne conversatie starten op de pagina. Zo kunnen outfits besproken worden, het weer, de parkeermogelijkheden, …

Na het trouwfeest kunnen jullie dan ook de foto’s van jullie bruiloft delen via deze pagina en iedereen bedanken voor het cadeau en voor hun aanwezigheid. Twijfel niet langer en start nu jullie huwelijkspotje! En vergeet vooral niet te genieten van deze prachtige dag, want trouwen in de lente is zalig!

START EEN HUWELIJKSPOTJE

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment