Joepie, je krijgt een uitnodiging op het huwelijksfeest van je collega! Fantastisch, maar bij deze uitnodiging krijg je meteen keuzestress. Welke outfit ga je aandoen? Ga je iets nieuws kopen? En het belangrijkste, wat geef je het kersverse paar als geschenk? Ik ging op zoek naar de meest bijzondere huwelijkscadeaus die collega’s ooit gaven. Doe alvast wat inspiratie op! 

huwelijkscadeau collega

Ontdek in deze blog alvast de perfecte huwelijkscadeaus voor elk bruidspaar! Wil je de spirituele kant opgaan? Dan kan je het cadeau afstellen op het sterrenbeeld van het paar.


Betekenisvolle WC-deur

Ooit hebben collega’s de toiletdeur van het bruidspaar uit het huis gehaald. Daar hebben alle collega’s dan een persoonlijk tekstje op geschreven. Later kan het kersverse koppel dan alles nog eens op hun gemak nalezen als ze op het toilet zitten.

Let wel op: sommige koppels zullen hier niet mee opgezet zijn 😉

huwelijkscadeaus

De ‘enveloppe’

Een collega had ooit de typische ‘enveloppe’ met geld als cadeauwens. De collega’s hadden hier natuurlijk een geweldige parodie op verzonnen. Ze gingen een grote doos enveloppen kopen en hebben elke enveloppe gevuld met klein geld en gelukwensen. Zo staken ze er zelfgemaakte kaartjes tussen en ‘Liefde is…’ prints. Het huwelijkspaar lag in een deuk met dit geschenk.

huwelijkscadeaus

Wensboom

Heel wat collega’s kiezen ervoor om een wensboom te maken voor het echtpaar. Een mooie plant valt altijd in de smaak en de wensen maken het persoonlijk. Elke collega schrijft dan een tekstje en hangt dit op in de boom!

huwelijksgeschenken

Geldorigami

Collega’s die geld geven, zijn erg origineel met hun vouwkunsten:

huwelijksgeschenk

Verstopt

Een huwelijkspaar kreeg van de collega’s farmacie een oud toestel van op het werk. Leuk, dacht het paar en enkele dagen later stond het klaar bij de berg om naar het containerpark te brengen. Op het werk vroegen de collega’s of ze het goed hadden gevonden en toen pas hadden de tortelduifjes door dat er nog wat verstopt zat in het toestel! Nadat ze het toestel uiteen hadden gevezen (echte relatietest!), vonden ze een klein pakketje dat nog een aantal keer was ingepakt. Daar hadden de collega’s – met heel veel moeite – het geld verstopt! Gelukkig niet te snel naar het containerpark gegaan 😉

cadeau

Huwelijkscadeaus = groepscadeaus

Kersverse stellen geven meestal aan dat ze het erg fijn vinden om cadeaus te krijgen van een groep vrienden of familie. Met een grotere groep heb je namelijk een groter budget. Het bedrag dat een groep samenbrengt, zorgt voor een groot cadeau dat het koppel waarschijnlijk nooit zelf zou kopen.

huwelijk

Heb je er al eens aan gedacht om samen te leggen via Kadonation? Dan hoeft niemand voor te schieten! Bij Kadonation kan je terecht voor het starten van een gratis groepspotje om geld bijeen te krijgen voor een leuk groepscadeau. Je kan met het ingezamelde geld dan een Kadonation cadeaubon of een cadeau bij onze partners kopen zonder extra kosten. Bij een overschrijving naar een bankrekening moet je rekening houden met 4% transactiekosten.


Meer cadeaus voor collega’s vind je hier.

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment