Huwelijksreis gepland in 2017? Het is voor veel koppels de mooiste reis van hun leven! Maar waar moet je als pasgetrouwd koppel in 2017 naartoe? Wij onderzochten de populairste bestemmingen!

Voor de avonturiers:

Zit zin voor avontuur ingebakken in jullie DNA? Zet dan zeker één van onderstaande bestemmingen op je ‘want-to-visit’-honeymoon-lijst!

CanadaCanada HuwelijksreisCanada heeft met zijn verschillende nationale parken een groot aanbod aan bossen, meren en wandeltochten. Trek erop uit te voet of te paard, maar pas op voor de beren die daar in het wild rondlopen. Avontuur verzekerd!

West-Balkanwest-Balkan huwelijksreisIn westelijk Balkan loopt de ‘Via Dinarica‘, een 2000 kilometer lange weg die in 2017 terug bewandelbaar is geworden! Volg deze weg en je passeert Instagram-waardige plekken in onder andere Slovenië, Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Montenegro, Albanië, Servië, Kosovo en Macedonië! De moeite waard.

Voor de relaxers:

Trouwen en een huwelijksreis plannen brengt al stress genoeg met zich mee, dan mag de huwelijksreis op zich wel ontspanning bieden! Deze twee locaties zijn uitstekende keuzes voor een relaxing honeymoon.

Cruise Arabische Emiraten Arabische Emiraten huwelijksreisVeel relaxter dan een cruise zal je huwelijksreis niet worden. Alles is voor jou geregeld en alles is voorhanden, het enige wat jij nog moet doen is genieten van het goede weer en de prachtige architectuur van de Arabische Emiraten!

HawaiiHawaii huwelijksreisZon, zee en strand, in Hawaii is het heel plezant! Naast plezant is het er ook adembenemend mooi. Naast vulkanen beklimmen, ananas-boerderijen bezoeken en zwemmen met haaien kan je er ook gewoon genieten van een ananassapje in je hangmat. Zalig!

Voor de natuurliefhebbers:

Zoeken jullie liever de rust van de natuur op tijdens de huwelijksreis? Ook dan zijn er twee toplocaties voorhanden! Eentje in een meer winterse setting en eentje voor zij die van warmte houden. Maar beiden toppers om het huwelijk goed in te zetten!

FinlandFinland huwelijksreisMet 40 nationale parken, meer dan 10 wilderniszones en 6 nationale wandelomgevingen is Finland the place to be als je graag de rust en de natuur opzoekt. Enne, als je in februari/maart of september/oktober gaat heb je het meeste kans om ook net Noorderlicht mee te pikken! Magischer dan dat zal het niet worden.

Nieuw-ZeelandNieuw-Zeeland huwelijksreisTrek naar ‘Het Midden van de Aarde’ en ontdek het land van Lord of The Rings. Of bezoek gewoon de verschillende nationale parken met prachtige, turquoise meren en uitgedoofde vulkanen. Ga walvissen spotten of op wandeltocht op één van de gletsjers. Genoeg te zien en beleven voor de natuurliefhebbers onder ons!

Bij Kadonation open je snel en veilig een groepspotje, ook geschikt om het bedrag voor je huwelijksreis bijeen te sparen! Genodigden kunnen zelf kiezen of en hoeveel ze bijdragen, gemakkelijker wordt het niet! Happy Honeymoon 

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

1 Comment

Leave a Comment

huwelijksreis-gepland-in-2017-6-bestemmingen-kadoblog