De zomer loopt over van de leuke feestjes. Het kan gaan van een barbecue tot een tuinparty, of zelfs tot een poolparty. Op de meeste feestjes geven alle gasten een fles wijn cadeau. Daar zit je dan met 20 flessen.

Met Kadonation kan je dit oplossen en hét ideale zomercadeau geven aan jouw host. Als je samenlegt, kan je veel meer bereiken! Zo heb je in een wip een groot genoeg bedrag bijeen om een geweldig geschenk te kopen. Ontdek hier de beste zomercadeaus voor diverse gelegenheden en surf als de bliksem naar kadonation.com om een groepspotje aan te maken.

Cadeautjes voor een zomerse barbecue

Om je gastheer of -vrouw eens echt te verrassen en een andere kant op te gaan dan de typische wijnen, kan je een exclusieve beerbox van BeerSelect cadeau geven. Op die manier kan je host de iets minder bekende Belgische speciaalbieren ontdekken.

bier zomercadeaus kadonation

Ook Ginsonline is een partner van ons en biedt het grootste aanbod aan gins voor de laagste prijzen aan.

Cadeautjes voor een fleurig tuinfeest

Een toontje muziek fleurt de hele boel meteen op. Surf4Trends is een fantastische partner van Kadonation en biedt trendy elektronica, retro platenspelers en knap design aan. Ideaal om al eens te testen op het tuinfeest zelf!

platenspeler kadonation cadeaus zomercadeaus

Cadeautjes voor een poolparty

Inflatables zijn helemaal hot en dus ideaal om te schenken op een poolparty. Bij onze partner AS Adventure kan je dit cadeau op de kop tikken. Aarzel dus niet om een potje aan te maken met je vriendengroep en te sparen voor dit leuke geschenk.

 

inflatables zomercadeaus cadeaus kadonation

Daarnaast is het altijd een goed idee om bloemen te geven. Alle vrouwen (en ja hoor, ook de meeste mannen) houden van bloemen. Ze fleuren je huis in een wip op. Al zijn bloemen van voorbijgaande aard, voor zolang ze in bloei staan, kan je terugdenken aan die fameuze poolparty.

Ben je overtuigd? Surf dan naar kadonation.com om een groepspotje aan te maken. Samenleggen was nog nooit zo gemakkelijk!

 

 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment