Deze blog is bedoeld om je ogen eens goed de kost te geven! Ik ben een echte pastelfan, zowel bij kleding als in het interieur. Pastelkleurtjes zijn al sinds 2016 helemaal hot en dat blijft ook nog wel even zo. Wie heeft er nu geen sympathie voor zachte, rustige kleuren? Pastel is alomtegenwoordig en mag vanaf nu uit de kleerkast komen en ook in het interieur een plaatsje opeisen! 

Wat is jouw favoriet? Lila? Millennial pink? Perzik? Muntgroen? Allemaal even goed als je het mij vraagt! Ze geven je interieur allemaal een luxe uitstraling.

pastel interieur tips

#INTERIEURTIP: volg onze ‘interieur & wonen’ community voor leuke interieurweetjes! 


Kleur in je interieur

pastel in je interieurKleur is allesbepalend in je interieur. Gebruik je veel wit, dan zullen kamers visueel vergroten. Andere kleuren kan je dan weer gebruiken voor sfeer en gezelligheid. Door pastelkleuren te gebruiken, zal je woning ook ruimer ogen en krijg je meteen een positieve vibe. Je creëert een oase van rust. Bij pastel hoef je namelijk niet altijd te denken aan een babyroze meisjeskamer. Je kan kiezen voor muren in pastelkleuren, of net voor accenten en accessoires in deze tinten.


PINSPIRATION

Droom weg in een Millenial Pink interieur

pastel interieur

Millenial pink is een tijdloze kleur, die design schreeuwt. De mannen onder ons zullen net iets minder tevreden zijn met deze kleur, maar het is het overwegen waard. Zet bijvoorbeeld enkel je badkamer in het roze, of enkele accessoires.

studio reset pastel

De roze badkamer is trouwens het idee van Studio Reset. All credits naar dit interieurbureau!


Mijn lievelingskleur

pastel

Een zachte, tijdloze en supertrendy kleur! Laat je inspireren.


Een prachtige pastel combinatie

Pasteltinten kunnen ook perfect gecombineerd worden met elkaar!

pretty pastel

pastel interieur

pastel

Integreer nu pastel in je interieur en het resultaat zal oogverblindend zijn! 


Lees ook hoe je je terras zomerklaar kan maken. Benieuwd naar de interieurtrends van 2018? Lees dan dit blogbericht van mijn collega Elisa. Kunstliefhebber? Lees dan deze blog die ik een tijdje geleden schreef over kunst in huis!

interieur pastel

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment