Word is out, er is weer een nieuwe kadopartner bijgekomen, Holiday Suites! Daarmee staat onze teller op 43 kadopartners  *vreugdedansje*. Deze keer is het nog een extra partner om zalig van je vakantie te kunnen genieten. Ik heb vroeger nog bij dit holidayminded bedrijf gewerkt, dus ik leg jullie er graag alles over uit wat ik er van weet. 

holidaysuites

Bij Holiday Suites kan je prachtige, gloednieuwe vakantieverblijven boeken die je alle comfort bieden aan de Franse of Belgische kust en in Limburg. Als je een vakantie op je eigen snelheid wilt, is dit bedrijf jouw ideale vakantiepartner. Je komt aan wanneer je wilt, gaat uit eten of kookt gezellig zelf. De keuze is helemaal aan jou! Creëer fantastische herinneringen op bruisende locaties!


Keuze uit 9 unieke bestemmingen

Holiday Suites heeft 9 unieke bestemmingen, die verspreid liggen langs de Belgische, de Noord-Franse kust én in het hartje van Limburg.

holiday suites kadopartner vakantie

Aan de Noord-Franse Opaalkust kan je verblijven in Hardelot-Equihen, Oye-Playge of Bray-Dunes. Aan de Belgische kust heb je de keuze uit Zeebrugge, De Haan, Westende, Blankenberge of het gezellige De Panne. Ook Houthalen-Helchteren in Limburg staat op de lijst van Holiday Suites.

#1: De Belgische kust, zo divers en zo dichtbij

Je hoeft niet altijd ver weg te gaan om eens goed te genieten. De Belgische kust heeft mooie, uitgestrekte stranden, leuke duinen en tal van gezellige badplaatsen. Bovendien is het een echt fietsparadijs en ook wandelaars kunnen hun hartje ophalen door uren in de stilte en schoonheid rond te kuieren. Cultureel komen de kuststeden tevens meer en meer op. Tenslotte is het de ideale bestemming om met je kinderen heen te gaan!

#2: Limburg, een oase van rust

Ben je niet zo’n kustlover? Kies dan voor de oase van rust in de schaduw van het prachtige loofbos op het Kempens Plateau. Ontstressen en onthaasten: check! En bovendien kan je er heerlijk gaan sporten.

Holiday Suites vakantieverblijven

#3: Genieten als god in Frankrijk

Net over de grens kan je in de noord-Franse Opaalkust genieten van uitgestrekte stranden van wel 120 kilometer lang. Aan pittoreske dorpjes is er daarnaast geen gebrek.


Holiday Suites Arrangementen

Holiday Suites voorziet niet alleen verblijven op de bestemmingen, maar ook arrangementen zodat je je nooit kan vervelen. Zo heb je Fietsparadijs Limburg, Plopsaland met het hele gezin, Bellewaerde, Boudewijn Seapark, Sea Life Blankenberge en nog veel meer!

Holiday Suites_Blankenberge_fotoshoot-2

Blankenberge


Wat moet je nog weten?

#1: De waardebon kan in schijven worden opgedaan!

#2: Alle bedragen tussen 10 euro en 2000 euro zijn mogelijk.

#3: Deze bon is 1 jaar geldig, cumuleerbaar en wordt digitaal opgestuurd

#4: Je kan ook met vrienden, familie of collega’s samenleggen voor een geweldige reis met Holiday Suites.

#5: De cadeaubon wordt digitaal opgestuurd.

Holiday Suites


Dan rest er je nog maar één ding: zalig genieten en onthaasten! 

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment