Werknemers zijn de fundering van elk bedrijf. Op tijd en stond verdienen ze het om in de watten te worden gelegd. Eindejaar is de ideale gelegenheid om je werknemers een personeelsgeschenk te geven. Dankzij een eindejaarsgeschenk kan je het succesvol jaar in schoonheid afsluiten. Met de Kadonation cadeaubon maak je echt al je werknemers gelukkig!

eindejaarsgeschenk

Waarom moet ook jij kiezen voor een Kadonation cadeaubon als personeelsgeschenk?


#1: Gelukkige werknemers

eindejaarsgeschenk werknemers

Keuzevrijheid voor je werknemers staat centraal bij de Kadonation cadeaubon. Elke werknemer kan de bon besteden op basis van zijn eigen interesses bij meer dan 50 gekende (web)winkels. De bon is niet beperkend zoals sommige andere personeels- en eindejaarsgeschenken: een chocolademand, personeelsgeschenk met logo, een specifieke bon, een fles wijn, …

het beste personeelsgeschenk anno 2019


#2: Persoonlijke waardering

De kracht van persoonlijke waardering is niet te onderschatten. Werknemers gaan meer hun best doen en zijn gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bovendien verkleint de afstand tussen het bedrijf en de werknemer aanzienlijk. Als werkgever is het van groot belang om elk individu persoonlijk te benaderen, zodat niemand zich een nummer hoeft te voelen.

Daarom zorgden we ervoor dat we elke Kadonation cadeaubon op naam in een mooi doosje kunnen verpakken. Daarnaast kan er eenvoudig een tekst- of videoboodschap worden gekoppeld om iedereen te bedanken voor de inspanningen van het voorbije jaar of om een bepaalde werknemer in de bloemetjes te zetten. Dit kan zijn voor een jubileum, pensioen, verjaardag, huwelijk of geboorte.

eindejaarsgeschenk


#3: Geen stress als werkgever, alles wordt voor jou geregeld

Als je als werkgever kiest voor een Kadonation cadeaubon, hoef je zelf niet veel te doen. Het enige wat je als bedrijfsleider moet doen, is ons een Excel of ander document bezorgen met alle namen van je werknemers en ons uitleggen wat je wensen zijn. Voor de rest zorgen wij vervolgens! Enkel de persoonlijke videoboodschap staat nog op jouw To Do list. Je kan dus op je beide oren slapen van zodra we de opdracht hebben ontvangen.

werkgever kadonation eindejaarsgeschenk

Het Kadonation team stelt alles in het werk om prachtige geschenken af te leveren om jouw werknemers in de bloemetjes te zetten. Zo schakelen we onze designer in om de gekste ideeën uit te werken en onze copywriters kijken met hun alziend oog alle teksten na! Speciale aanvraag? Wij staan steeds voor je klaar, 7 op 7 van 9:00 tot 22u30!


#4: Fiscaal ideaal personeelsgeschenk

De Kadonation cadeaubon is eveneens fiscaal aftrekbaar! Een personeelsgeschenk is 100% aftrekbaar tot 40 euro per werknemer per jaar. We vermoeden dat deze bedragen dit jaar verhoogd zullen worden, aangezien de drempelbedragen voor de vrijstelling op sociaal vlak recent verhoogd werden. Zo zijn zowel de belasting voor de medewerker, als de sociale bijdragen 100% vrijgesteld tot 40 euro per werknemer per jaar.

fiscaal voordelig


#5: Levenslang geldig

De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig en geeft je werknemers dus alle tijd om een goede keuze te maken bij onze kadopartners! Om aan de wettelijke vereisten omtrent fiscale aftrekbaarheid en vrijstelling van sociale bijdragen te voldoen, dient de gelukkige zijn Kadonation cadeaubon wel te registreren op Kadonation.com binnen een jaar na ontvangst. Eenmaal de cadeaubon gekoppeld is aan het account van de ontvanger op Kadonation.com is deze onbeperkt geldig. De ontvanger heeft dus alle tijd en rust om zijn of haar cadeaubon goed te spenderen.


#6: Hart voor het goede doel

Voor Kadonation zijn goede doelen erg belangrijk. Ook werknemers zijn vaak vragende partij om iets aan het goede doel te schenken.

Met het Kadonation eindejaarsgeschenk is het mogelijk om bijvoorbeeld 20 euro te spenderen bij een partner als bol.com en de overige 20 euro aan een mooi initiatief zoals Make A Wish, Kinderkankerfonds, 11.11.11, WeForest, Ondernemers Zonder Grenzen, SOS Kinderdorpen, Pink Ribbon en Sportpret te schenken.

Zelf investeren we ook in zulke doelen. Voor elke 100 euro die we verkopen, planten we een boompje via WeForest. Dus wilt Kadonation ook andere organisaties de kans geven hun steentje bij te dragen.


Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Wij zijn alvast enthousiast om een leuke cadeau-actie op te zetten om elke feestelijke gelegenheid in schoonheid te vieren. Laat dus zeker van je horen. Wij zorgen er met heel het Kadonation-team voor dat het een moment wordt om nooit meer te vergeten!

Ook voor nieuwe ideeën staan we te springen. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op +32 9 233 66 16 of stuur ons een berichtje op de chat!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

het-beste-personeelsgeschenk-anno-2019-kadoblog