Ons kantoor in Gent sluit even de deuren waardoor we bij Kadonation allemaal thuis werken. Om de goede sfeer die op de werkvloer heerst door te trekken naar onze "home offices" namen we enkele fijne maatregelen. Daarnaast delen we onze vrije tijd nu ook anders in. In tijden van gesloten horecazaken en geannuleerde evenementen hebben we tijd voor nieuwe of vergeten hobby's en bezigheden. Ontdek hier hoe de dagen er bij Kadonation uitzien in tijden van COVID-19.

Goedemorgen collega's

Elke dag begint op bureau met een vrolijke goedemorgen en een glimlach. En dat trekken we zeker in deze tijden door. Elke werkdag begint met een Google Hangouts waarbij we elkaar goedemorgen wensen en toelichten hoe onze werkdag er zal uitzien. Communicatie is key, zelfs op afstand!

tas chocomelk met twee american cookies

Google Hangouts is er natuurlijk niet alleen voor meetings, maar ook voor gezamenlijke middagpauzes op afstand. Zo gaan de gezellige lunchgesprekken niet verloren. Want samen even ontspannen is altijd belangrijk, ook wanneer je thuis werkt.

Na de werkdag

Nu heel wat activiteiten 's avonds weggevallen zijn is iedereen op zoek gegaan naar nieuwe bezigheden. Fabrice heeft in zijn huis maar liefst twee plafonds gestoken en enkele minder leuke "gyproc werkjes" gefinaliseerd. Een nieuwe verflaag in de badkamer en een nette tuin staan nog op de planning. En daarnaast gaat hij nu ook meer gaan wandelen met de hondjes. Want die buitenlucht doet deugd!

landelijk pad met bomen op de achtergrond

Bij Jelle is het huis ondertussen helemaal babyklaar en wordt elk hoekje en kantje nog eens goed gekuist én proper gehouden. Anneleen voorziet de muren van een kamer en de meubels ook van een nieuwe verflaag. Zij blijft ook bewust weg van Netflix en ander lawaaierig ruis. Zij geniet van de rust en traagheid. Behalve wanneer ze over de middag gaat lopen!

vrouw die zittend naar zonsondergang kijkt

Isabel heeft eerst en vooral haar tienerdochter kunnen overtuigen om niet meer af te spreken met vrienden en vriendinnen. Nu helpt ze anderen door mee te werken aan enerzijds bewustmakingscampagnes en anderzijds oplossingen voor het tekort aan mondmaskers en sociaal isolement. En ikzelf? Ik heb mezelf voorgenomen om een nieuwe taal te leren.

Portugees gedicht 'Esses poetas'

En zo heeft iedereen wel een bezigheid (her)ontdekt om deze (toch wel vreemde) dagen door te komen. Wat je ook beslist te doen, draag zorg voor jezelf én voor elkaar!

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment