Deze maand introduceerden we de Kadonation maanddeals. Dat betekent dat gedurende de volledige maand jouw Kadonation cadeaubon meer waard is bij onze partners van de maand. Hoera!

Onze partners van de maand

Deze maand moet je dus bij deze drie partners zijn om te genieten van een extra cadeautje!

#1 Luxury for Men

 

Luxury For Men is een online inspiratieplatform vol exclusieve producten voor mannen die iets hebben met betaalbare luxe. Het bedrijf wordt beheerd door een Belgisch team van stylisten, schrijvers, designers en marketeers. Een erg diverse groep talenten met één gemeenschappelijke missie: inspireren!

 

Wissel deze maand jouw Kadonation cadeaubon in voor een Luxury for Men gift card, gebruik jouw gift card voor een aankoop van minstens €49 en ontvang de populaire B’cap t.w.v. €24,95 volledig gratis! De B’cap wordt automatisch aan jouw pakket toegevoegd.

KADONATION CADEAUBON INWISSELEN

 

#2 Moose in the city

Voor originele mode, een betoverend interieur, natuurlijke voeding en een authentieke reiservaring moet je bij Moose in the city zijn. Geïnspireerd door het Noorden brengt Moose in the City mens en natuur harmonieus samen.

 

Wissel deze maand jouw Kadonation cadeaubon in voor een Moose in the City waardebon en krijg bij jouw aankoop bij Moose in the City van minimum €50 een paar Happy Socks sokken t.w.v. €10 cadeau om jouw outfit compleet te maken! In de winkel kies je jouw Happy Socks, bij een online bestelling zijn jouw Happy Socks een verrassing! Voor jouw maat neemt Moose in the City contact op.

KADONATION CADEAUBON INWISSELEN

 

#3 Livingdesign

 

Livingdesign is de Belgische woonwebshop met concepstore in Drongen (Gent) voor mooi en betaalbaar design met meer dan 50 trendy, kwaliteitsvolle merken. Laat je inspireren door hun meubilair, verlichting, decoratie en gifts.

 

Wissel deze maand jouw Kadonation cadeaubon van minstens €50 in voor een waardebon van Livingdesign en ontvang een Livingdesign waardebon die maar liefst 10% meer waard is!

KADONATION CADEAUBON INWISSELEN

Haast jullie, want deze maanddeal is geldig tot en met 30 april 2019!

Veel winkelplezier! 😉

P.S.: Baal je dat je niet kan genieten van deze maanddeal omdat je geen Kadonation cadeaubon (meer) hebt? Geen zorgen! Bestel hem nu en ontvang hem binnen de minuut digitaal.

KADONATION CADEAUBON BESTELLEN

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

de-hele-maand-april-regent-het-cadeautjes