Over de veiligheid van online betalingen en online winkelen is al heel wat geschreven in het verleden. Over de privacy van gebruikers is er waarschijnlijk nog meer geschreven. Veiligheid & privacy zijn nu eenmaal belangrijk voor internet-gebruikers. Bij Kadonation dragen we veiligheid dan ook hoog in het vaandel! We houden rekening met onze gebruikers en alles wat ze nodig hebben.

Kadonation behaalt Safeshops kwaliteitslabel

Een tijdje geleden startten we met de procedure om het SafeShops e-commerce kwaliteitslabel te behalen. Nu kunnen we met trots zeggen dat we in orde zijn met alle voorwaarden! Kadonation heeft dus het SafeShops kwaliteitslabel. Wij zijn daarmee niet alleen! Net als Kadonation heeft ook bijvoorbeeld ook Coolblue een kwaliteitslabel. Ongeveer 80 andere (online) bedrijven hebben dit label ook verdiend.

Wat betekent dit voor jou?

Kadonation is SafeShops.be gecertifieerd met code #SLA20115.

Daardoor ben je zeker dat we

  • Respect hebben voor je bedenktermijn
  • Je correcte informatie over betalingsprocedure en levering
 geven
  • Voldoen aan de garantievoorwaarden
  • Beschikken over een duidelijke klachtenprocedure
  • Respect voor jouw privacy tonen
  • Duidelijk contactinformatie vermelden
  • Correcte prijsaanduidingen weergeven

Je vindt er ook makkelijk de contactgegevens terug!

Wij zijn in ieder geval heel trots dat we dit kwaliteitslabel hebben behaald! Happy and safe money collecting! 

Kadonation, weg met de cadeaustress

Ben je overtuigd? Surf dan snel naar kadonation.com om vervolgens een groepspotje aan te starten. Samenleggen was nog nooit zo gemakkelijk! Kadonation, dat is dan ook genieten zonder voor te schieten! Cadeaustress wordt compleet overbodig. Je hoeft zelfs niet achter de veren van je vrienden aan te zitten. Het systeem managet de herinneringen ook. Daarna kan je je geschenk aan de gelukkige overhandigen. Je kan kiezen voor een Kadonation cadeaubon of een cadeaubon van één van onze partners. Ook kan je kiezen voor een overschrijving naar de gelukkige.

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

kadonation-ontvangt-safeshops-kwaliteitslabel-kadoblog