Waarnaar ga je zoal op zoek in de Standaard Boekhandel? Boeken. Uiteraard. Maar je kan er ook terecht voor papier- en schrijfwaren, dvd’s en nog veel meer. Je vindt er eigenlijk alles wat cultureel, ontspannend en educatief is. Standaard Boekhandel is er om ieders leven te verrijken.

Standaard Boekahandel partner Kadonation

Een beetje geschiedenis

Op 1 april 1919 opende de eerste Afdeling Boekhandel van de N.V. De Standaard haar deuren. De krant De Standaard, de Standaard Uitgeverij en de Standaard Boekhandel werden dus opgestart door dezelfde voormannen onder de vleugels van De Standaard N.V. Maar 5 jaar later werden de boekhandel en de uitgeverij ondergebracht in een aparte N.V.

Standaard Boekhandel partner Kadonation

Zo’n 10 jaar later scheidden ook de wegen van de Standaard Uitgeverij en de Standaard Boekhandel die ondertussen 40 winkels telde. Doorheen de jaren bleef de boekhandel groeien. In 2011 werd de webwinkel geïntroduceerd die de perfecte aanvulling vormde op de meer dan 140 winkels verspreid over Vlaanderen en Brussel.

Een sterk cultureel, ontspannend en educatief aanbod

Zo vind je er enorm veel boeken en alles wat je nodig hebt thuis, op school of op het werk van papier- en schrijfwaren. Maar ze verkopen ook cd’s, dvd’s en zelfs speldozen. Je vindt er alles voor een productieve school- of werkdag, maar ook voor een ontspannende of culturele zaterdag- en zondag namiddag.

Standaard Boekhandel partner Kadonation

In 2014 lanceerde Standaard Boekhandel het tolino-platform en bijhorende e-reader. Je kan dus in het ruime aanbod e-books op het digitale tolino-platform jouw volgende lievelingsboek ontdekken. Jouw digitale bibliotheek wordt in alle veiligheid in de tolino cloud bewaard. Zo heb je altijd al jouw boeken mee in een vederlichte e-reader.

Wat moet je nog weten over Standaard Boekhandel?

#1 De gratis klantenkaart is het overwegen waard. Je geniet namelijk van talrijke voordelen! Zo betaal je na een online bestelling pas bij afhaling in de winkel en ben je als eerste op de hoogte van speciale aanbiedingen en evenementen. Denk maar aan jouw favoriete auteur die komt signeren.

Standaard Boekhandel partner Kadonation

#2 Je kan online bestellen via de webshop en jouw bestelling afhalen in jouw favoriete winkel of deze thuis laten leveren. Je betaalt geen verzendkosten als je jouw bestelling ophaalt in een winkel naar keuze. Voor een thuislevering betaal je €2,45 per bestelling in België en €4,50 in Nederland.

#3 Je kan nu via Kadonation samenleggen met vrienden, familie of collega’s en iemand verrassen met een geweldig cadeau van de Standaard Boekhandel.

#4 De Kadonation cadeaubon is nu ook geldig bij Standaard Boekhandel.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

standaard-boekhandel-je-vindt-er-meer-dan-je-zoekt