Zeg het met een bloemetje. Maar wat zeg je zoal met een bloemetje? Dat je van iemand houdt, dat je spijt hebt van iets of dat je er altijd zal zijn voor iemand. Kortom, elk moment is er één voor bloemen. En om die reden kon bloomon niet langer ontbreken tussen onze kadopartners.

kadopartner bloomon geef bloemen cadeau

Stijlvolle boeketten

Dankzij bloomon kijk je keer op keer uit naar de levering van een bijzondere selectie seizoensbloemen. Stijlvolle boeketten van de beste kwaliteit worden zo vaak je wilt aan de voordeur bezorgd. Elke week ontwerpen de bloemstylisten van bloomon een nieuw boeket, gevuld met de beste bloemen van het seizoen. De bloemen komen direct van de kweker zodat je extra lang genot hebt van verse bloemen in huis.

kadopartner bloomon geef bloemen cadeau

Bij bloomon werken ze volgens de ‘less is more’ filosofie. Elke bloem in het boeket krijgt ruimte om te ademen en te schitteren. Elke bloem ondergaat een grondige check-up, maar bloemen met een klein scheurtje of een gekreukt blaadje belanden niet in de vuilbak. Dit is verkwistend, niet duurzaam en al helemaal niet sympathiek.

Daarnaast zijn de bloemen gewikkeld in gerecycled papier. Alles gebeurt met de hand en dus heel zorgvuldig. De verpakking is zodanig ontworpen dat de bloemen comfortabel en zonder dorst reizen.

Hoe werkt bloomon?

1. Kies een formaat

Een small is een klein verwenmoment. Een medium geeft je woonkamer lekker veel pit. Een large pimpt meteen de hele straat.

kadopartner bloomon geef bloemen cadeau

2. Bepaal wanneer

Het is aan jou. Bloomon biedt gratis en flexibele levering, zelfs in de avond. Hun bloemenservice kan je op elk moment pauzeren, wijzigen of stopzetten. Jij bepaalt.

3. Sta klaar met open armen

Bloomon levert zowel overdag als ‘s avonds (afhankelijk van waar je woont). De bloemen komen vers uit Nederland en zijn misschien nog beetje slaperig als ze aankomen. Geef dus beleefd iets te drinken van zodra ze binnen zijn.

kadopartner bloomon geef bloemen cadeau

Geef samen de mooiste bloemen cadeau

Helemaal klaar om een bloemenabonnement cadeau te doen? Wacht nog even. Wat als je nu ook nog vrienden, familie of collega’s warm maakt om bij te leggen voor het cadeau? Hoe meer zielen samenleggen, hoe indrukwekkender het boeket of hoe vaker een nieuw boeket geleverd wordt!

kadopartner bloomon geef bloemen cadeau

Geen zin in de organisatorische chaos die bij zo’n groepscadeau komt kijken? Geen zorgen. Hier hebben wij de oplossing al voor gevonden: het online groepscadeau van Kadonation!

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau.
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau.
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau.
  4. Met het ingezamelde geld vraag je een waardebon van bloomon aan en bestel je een bloemenabonnement.
  5. De gelukkige fleurt helemaal op!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

bloomon-geef-samen-de-mooiste-bloemen-cadeau