Bij onze kadopartner Brandfield vind je alle style items die jouw outfit die extra persoonlijke touch geven. Denk maar aan horloges, sieraden, zonnebrillen, tassen en portefeuilles van ruim 200 bekende en beminde merken. Want de kracht van jouw outfit zit in de details.

Officieel verdeler van meer dan 200 merken

Brandfield is officieel verdeler van alle merken waarvan je style items kunt verkrijgen op hun webshop. Het uitgebreid aanbod bestaat uit meer dan 16.000 verschillende style items van zowel bekende als net opkomende merken. Naast de indrukwekkend webshop geniet je van een unieke Brandfield-sfeer in één van de vijf fysieke winkels in Groningen, Breda, Eindhoven, Maastricht en Nijmegen.

vrouw met ringen en armband van Brandfield

Maar Brandfield is meer dan een verdeler, het is een inspirerend platform. Want ze weten er als geen ander dat inspiratie een belangrijk onderdeel is van de weg naar de aankoop van het perfecte sieraad, het bijpassend horloge, de opvallende zonnebril, de handige tas of luxueuze portefeuille. Style items zijn echte gevoelsproducten!

Om die reden ontwikkelde Brandfield een zonnebril finder. Deze handige tool helpt jou bij de zoektocht naar de perfecte zonnebril. Je geeft eenvoudig aan wat voor model zonnebril je zoekt voor welk geslacht en voor welk budget. In slechts enkele clicks krijg je de mooiste zonnebrillen te zien aan jouw eisen en wensen voldoen.

vrouw met accessoires en handtas van Brandfield

Wat moet je nog weten over Brandfield?

Indien je nog een Kadonation cadeaubon hebt liggen thuis kun je deze inwisselen voor een waardebon van onze kersverse kadopartner! Houd ook zeker onze maanddeals in de gaten. Wie weet geniet je van een speciale korting of ontvang je bij jouw bestelling een fijn extraatje!

Voor wie graag zijn of haar vriend(in), familielid of collega verrast met een geschenk van Brandfield is ons online groepscadeau een zegen. In een vingerknip regel je samen met familie, vrienden of collega’s een waanzinnig geschenk.

P.S.: op de webshop van Brandfield vind je ook een handige gift finder. Op die manier vind je voor iedereen het perfecte geschenk!man met horloge van Brandfield

Hoe doe je dat, samenleggen voor een cadeau van Brandfield?

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld koop je bij Brandfield het perfecte geschenk.
  5. Verras allemaal samen de gelukkige met een prachtig cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU


About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

brandfield-de-specialist-in-style-items-die-jouw-outfit-compleet-maken