Wie heeft er nog nooit van gedroomd om detective te zijn? Ik alleszins wel. Raadsels oplossen, verbanden leggen, codes kraken, … hoe meer, hoe liever. En om die reden ben ik dan ook ongelofelijk enthousiast over onze nieuwste kadopartner: Crimibox! Hoe ver ga jij om de moordenaar te pakken?

kadopartner Crimibox logo

 

Een levensechte detective simulator

Elke Crimibox is een toegangsticket tot de intrigerende wereld van een moordonderzoek dat je thuis alleen of met vrienden, familie of collega’s moet oplossen. Je moet zelf het politiedossier onderzoeken en verdachten ondervragen in de zoektocht naar de waarheid. Ontrafel het mysterie door je een weg te banen door de puzzels en voorwerpen.

kadopartner Crimibox en Kadonation

 

De grens tussen werkelijkheid en fictie wordt flinterdun in dit bloedstollende onderzoek. Durf jij de confrontatie met de moordenaar aan?

Een spel zonder regels

Een Crimibox is uniek. Geen gezelschapsspel of escaperoom maar een simulator die jou in de hoofdrol plaatst. Met behulp van onze app en Hunter, jouw partner in crime, maak jij je eigen keuzes. Er is geen wit of zwart. Geen goed of fout.

Klaar om op het web en sociale media te speuren? Ben je bereid een telefoonnummer dat je vindt te bellen? Hoe ver ga jij om de moordenaar te pakken?

kadopartner Crimibox dossier

 

Crimibox cadeau

Kriebelt het nu al? Twijfel niet langer en bestel één of meerdere van de Crimiboxen! Ken je een vriend(in), familielid of collega met een enorme speurneus? Verras hem of haar met een Crimibox.

Eenvoudig samenleggen voor een Crimibox

Trommel vrienden, familie of collega’s op om samen te leggen voor een Crimibox. Op deze manier verrassen jullie samen de speurneus met een geweldig groepscadeau. Wie weet lossen jullie allemaal samen de moordzaak op. Spannender wordt het niet!

kadopartner Crimibox dossier

 

Geen zin in de organisatorische chaos die bij een groepscadeau komt kijken? Geen zorgen. Hier hebben wij de oplossing al voor gevonden: het online groepscadeau van Kadonation!

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor de Crimibox
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld vraag je een waardebon van Crimibox aan en bestel je deze online.
  5. Verras de gelukkige met het spannendste cadeau!

LEG SAMEN VOOR EEN CRIMIBOX

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

crimibox-los-een-huiveringwekkende-moordzaak-op