De mooiste bio-katoen zak kopen en ondertussen armoede bestrijden, dat doe je bij Fair and square. Daarnaast vind je in hun webshop ook de leukste alternatieven voor wegwerpplastic. Kortom, bij Fair and square winkelen is goed voor mens en planeet.

Fair and square bamboe rietjes kadopartner Kadonation

 

Armoedebestrijding & bebossing

Fair and Square wil armoede bestrijden door vorming en werkgelegenheid samen te brengen met mensen met een extreem laag inkomen. Hun verhaal speelt zich af in Pondicherry in India waar ze samen met een lokale NGO werken met zigeunervrouwen. In een gezellig naaiatelier maken diezelfde vrouwen bedrukte bio-katoenen zakken waarvoor ze een naaiopleiding, ondersteuning en menswaardig werk voor eerlijk loon krijgen. Die zakken vind je in hun webshop!

Fair and square armoedebestrijding India kadopartner Kadonation

 

De onvermijdelijke CO2-uitstoot die komt kijken bij onder andere het transport wordt goedgemaakt of geneutraliseerd door het planten van bomen in Madagascar. Samen met Greenamity berekent Fair and square de uitstoot om dit vervolgens te compenseren. De bomen die geplant worden zijn van groot belang voor de lokale boeren en bevolking op vlak van werkgelegenheid en voedsel.

Weg met wegwerpplastic

Geen plastic zakken, rietjes en plastic flesjes meer, want dat is echt niet meer van deze tijd. In tijden van hippe tote bags, compacte rugzakjes, herbruikbare rietjes en handige drinkbussen is het eenvoudiger dan ooit om wegwerpplastic voorgoed links te laten liggen. Maar waar vind je al die geweldige producten? Onder andere bij Faire and square!

Fair and square bags kadopartner Kadonation

 

In hun webshop heb je heel wat keuze aan shopping, grocery, string en tote bags met hun logo, een grappig opschrift of mooie tekening. Heb je een beter idee voor een opschrift of tekening? Laat het hen weten, want ze bedrukken hun bio-katoen zakken met veel plezier voor jou! Naast al die tassen, vind je er ook handige drinkbussen, bamboe tandenborstels en rietjes.

Fair and square drinkbus kadopartner Kadonation

 

Geef een Fair and square cadeau

Op zoek naar een cadeau voor een vriend(in), familielid of collega met een hart voor mens en planeet? Dan is een Fair and square cadeau perfect! Voor de creatievelingen onder ons: schenk een gepersonaliseerde bio-katoen zak. Een unieker cadeau vind je niet!

Fair and square bags kadopartner Kadonation

 

En weet je wat nog beter is voor onze planeet? Als je samen één groot cadeau geeft aan de gelukkige. Allemaal kleine cadeautjes geven die uiteindelijk in de kast of op zolder belanden is verleden tijd. Trommel vrienden, familie of collega’s op om samen te leggen en verras de gelukkige met één mooi groepscadeau.

Geen zin in de organisatorische chaos die bij een groepscadeau komt kijken? Geen zorgen. Hier hebben wij de oplossing al voor gevonden: het online groepscadeau van Kadonation!

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld vraag je een waardebon van Fair and square aan en shop je online de mooiste bio-katoen zak.
  5. Verras de gelukkige met het meest nobele en originele cadeau!

LEG SAMEN VOOR EEN FAIR AND SQUARE CADEAU

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

fair-and-square-bio-katoen-zakken-met-een-hart-voor-mens-en-planeet