Kriebelt het om deze herfst jouw interieur nog eens onder handen te nemen? Neem dan zeker een kijkje bij onze kadopartner IXXI voor de mooiste wanddecoratie en geef jouw interieur een persoonlijke toets met de mooiste collages.

Jouw eigen IXXI aan de muur

Gebruik jouw eigen foto’s om een original collage, mini collage, vergroting of pixel wanddecoratie te maken. Kies zelf het formaat dat het best in jouw interieur past, laad jouw favoriete foto’s op en creëer jouw eigen fotomuur!

kadopartner IXXI fotomuur cadeau

 

De flexibele IXXI foto wanddecoratie bestaat uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. De kaarten zijn gemakkelijk te verwisselen of aan te vullen. Zo kun je wanneer je wilt jouw fotomuur aanvullen of veranderen.

Geen zin om de mooiste foto’s te selecteren? Kies uit de beelden die IXXI voor jou selecteert. Dankzij hun samenwerking met getalenteerde ontwerpers, fotobureaus en topmusea bieden ze een unieke collectie beelden. Laat je inspireren door de veelzijdige collectie en creëer jouw persoonlijke wall-art op maat.

kadopartner IXXI wanddecoratie cadeau

 

Samen de wereld mooier maken

Bij IXXI maken ze niet alleen jouw interieur mooier, maar willen ze ook graag de wereld een beetje mooier maken door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit is hoe ze het aanpakken.

IXXI is duurzaam
Hun product is scheurvast, vochtwerend, UV-bestendig, vrij van giftige stoffen en 100% recycleerbaar.

IXXI produceert bewust
Ze produceren dichtbij, on demand en verspillen zo min mogelijk. Een IXXI is licht en compact in verzending.

IXXI investeert in goede relaties
met hun medewerkers, partners, leveranciers en het goede doel: ze zorgen waar nodig, betrekken waar mogelijk, belonen waar terecht.

Een cadeau voor aan de muur

Verras jouw vrienden, familie of collega’s met een cadeaubon of Gift Box en laat ze hun mooiste herinneringen verzamelen in één eye-catcher voor aan de muur.

kadopartner IXXI wanddecoratie cadeau

 

Laat je liever de creativiteit over aan de ontvanger? Met de cadeaubon, zowel digitaal als fysiek, kan de gelukkige zelf met eigen foto’s aan de slag, of iets moois uit de collectie kiezen.

Óf kies voor een Gift Box waarmee de ontvanger mooie momenten kan samenvoegen in een eigen mini fotocollage. Iedere box bevat een unieke bestelcode, zes dubbelzijdige themakaartjes en bevestigingsmateriaal voor het maken van een IXXI Mini fotocollage met 10 x 10 cm kaartjes. Kies een van de vier thema’s en verras vrienden, familie of collega’s met hét leukste fotocadeau!

Geef samen een IXXI cadeau

Helemaal klaar om een IXXI cadeau te doen? Wacht nog even. Wat als je nu ook nog vrienden, familie of collega’s warm maakt om bij te leggen voor het cadeau? Hoe meer zielen samenleggen, hoe groter het cadeau, hoe indrukwekkender de wanddecoratie of fotomuur!

Geen zin in de organisatorische chaos die bij zo’n groepscadeau komt kijken? Geen zorgen. Hier hebben wij de oplossing al voor gevonden: het online groepscadeau van Kadonation!

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld vraag je een waardebon van IXXI aan en bestel je het cadeau
  5. Verras de gelukkige met het mooiste cadeau!

LEG SAMEN VOOR EEN IXXI CADEAU

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

ixxi-geef-samen-de-mooiste-wall-art-of-fotomuur-cadeau