Geloof het of niet, maar voor 50 euro heb je het hele jaar door toegang tot meer dan 100 musea in België. Met een museumPASSmusées op zak bezoek je de schitterende collecties van de grootste Belgische musea en ontdek je verborgen parels die onderdak bieden aan de mooiste werken. Lezers met een hart voor kunst, scroll zeker verder.

Geef een museumPASSmusées cadeau

Aan wie geef je een museumPASSmusées cadeau? Voor welke gelegenheid? En is dit het hele jaar door een geschikt geschenk? Het antwoord is simpel: met een museumPASSmusées scoor je het hele jaar door bij iedereen en voor elke gelegenheid!

Het perfecte geschenk voor iedereen

Met een museumPASSmusées doe je gegarandeerd heel wat vrienden en familieleden een plezier. Ook al is jouw broer, beste vriendin of collega geen fervente kunstliefhebber of museumbezoeker, er zijn zodanig veel musea in België waardoor er voor elk wat wils is. Met een museumPASSmusées open je een nieuwe wereld voor iedereen.

museumPASSmusées cadeau doen

Het perfecte geschenk voor elke gelegenheid

Op zoek naar een origineel cadeau voor vaderdag, een verjaardag, een housewarming, moederdag of afscheid? Drie woorden: museum, PASS en musées!

Na al die jaren is het moeilijk om nog een origineel cadeau te vinden voor moeder- en vaderdag. Kookboeken, bloemen, gereedschap en bier zijn hopeloos achterhaald waardoor de uitdaging elk jaar groter wordt om onze lieve ouders in de bloemetjes te zetten. Maar met een museumPASSmusées geef je jouw liefste papa en/of mama een origineel cadeau voor vaderdag of moederdag. Het hele jaar door kunnen ze de mooiste musea bezoeken en wedden dat ze ook heel graag hebben dat jij af en toe eens meegaat!

Iemand in jouw familie, vriendenkring of werkvloer is net verhuisd en moet nog zijn of haar weg vinden. Met een musemPASSmusées geef je hen alvast de mogelijkheid om de musea in de omgeving te ontdekken.

museumPASSmusées cadeau

Zelf word ik dit jaar 26 jaar en dat betekent dat ik vanaf nu nergens nog kan genieten van het reductietarief voor een museumbezoek (en dat doet pijn, geloof mij). Maar juist daarom is een museumPASSmusées dit jaar het perfecte verjaardagsgeschenk (hint hint aan wie nog op zoek is naar een verjaardagscadeau voor mij). Uiteraard scoor je met een museumPASSmusées bij elke jarige, ongeacht de leeftijd.

Het perfecte geschenk het hele jaar door

Een museum bezoeken doe je het hele jaar door. In de zomer bieden de indrukwekkende museumgebouwen schaduw en koelte. De ideale plaats dus om te bekomen van de hitte en ondertussen te genieten van kunst.

In de winter heeft dan weer niemand zin om de hele dag buiten te zijn. Een uitstap naar een museum is dan een goed idee. Je krijgt het zeker en vast lekker warm bij het zien van al die prachtige kunstwerken.

Wat moet je nog weten?

1. Een museumPASSmusées kost 50 euro en wordt gratis bij jou thuis geleverd binnen de vijf werkdagen. Deze biedt aan inwoners in België een jaar toegang tot de deelnemende musea. Bovendien bezoek je ook tijdelijke tentoonstellingen gratis of met een fikse korting. Het hele jaar door worden er namen toegevoegd aan de lijst van deelnemende musea.

2. Indien je een Kadonation cadeaubon van minstens 50 euro hebt, wissel je deze (deels) in voor een museumPASSmusées! Waar wacht je nog op?

3. Wil je binnenkort iemand in de bloemetjes zetten en verrassen met een origineel cadeau? Trommel vrienden, familie of collega’s op om samen te leggen voor een museumPASSmusées. Dankzij het online groepscadeau van Kadonation regel je dit in een vingerknip.

4. Heb je binnenkort zelf iets te vieren? En wil je heel graag een museumPASSmusées op zak hebben? Start dan zelf een online groepscadeau, deel de URL met vrienden, familie of collega’s en vraag hen om bij te dragen aan jouw cadeau. Zo hoeven zij hun hoofd niet breken over een leuk cadeau voor jou en ontvang jij sowieso een cadeau waar je blij mee bent. Win-win!

museumPASSmusées cadeau doen

Maar hoe doe je dat nu precies, samenleggen voor een museumPASSmusées?

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau
  4. Met het ingezamelde geld bestel je een museumPASSmusées.
  5. Verras allemaal samen de gelukkige met een origineel cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU


About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

museumpassmuses-de-sleutel-tot-meer-dan-100-belgische-musea