Bij Wehkamp hebben ze één doel voor ogen: de meest inspirerende online winkel zijn voor mode en wonen met een zorgvuldig geselecteerd, altijd relevant assortiment. En waar iedereen speciaal is.

Ook bij Kadonation willen we het leven van onze gebruikers mooier en eenvoudiger maken. En om die reden kon Wehkamp niet langer ontbreken tussen onze kadopartners. En vandaag is het zover, samen een Wehkamp cadeaukaart schenken is eenvoudiger dan ooit.

Wehkamp in cijfers

Bij Wehkamp zijn zo’n 900 enthousiaste werknemers bezig met het mooier en eenvoudiger maken van het leven. Samen slagen ze erin om stilaan #1 te worden in de hoofden en harten van de gezinnen in Nederland. Elke dag winkelen er zo’n 500.000 mensen bij Wehkamp. Dit zijn indrukwekkende cijfers! En dan hebben we de 2,7 miljoen vaste klanten nog niet vermeld. Maar het draait natuurlijk niet alleen om de cijfers.


Dezelfde focus in tijden van verandering

De ontwikkelingen in (online) retail gaan razendsnel, maar bij Wehkamp hebben ze sinds het begin altijd dezelfde focus gehad. Zo dragen ze persoonlijk gemak voor de klanten hoog in het vaandel. En werken ze elke dag aan een divers en verrassend assortiment. Maar ook hun service overtreft de verwachtingen van elke klant. En dit al meer dan 65 jaar lang.


Het online warenhuis dat inspireert

Op Wehkamp.nl vind je alles voor het gezin. Een winterjas voor de kinderen, de mooiste decoratie voor een warme thuis of de juiste make-up voor een perfecte feestlook. Tijdens elk bezoek op de shop wordt de bezoeker geïnspireerd wat fashion, living en beauty betreft. Inspirerende looks, tips & tricks, je vindt het allemaal bij Wehkamp.

Daarnaast vertellen ze een krachtig online verhaal met hun webshop én app. Hiermee stellen ze het gemak en comfort van de gebruiker centraal. Zo ontdek je bijvoorbeeld dankzij de gratis app waar en wanneer je wilt de nieuwst mode en trends. Shoppen is nog nooit zo fijn geweest!


Geef een warenhuis cadeau

Een online warenhuis cadeau geven? Ja, het is mogelijk! En het is eenvoudig! Trommel vrienden, familie en collega’s op en leg samen voor een waanzinnig groepscadeau. Op die manier winkelt de gelukkige naar hartenlust bij Wehkamp.

En het organiseren van een groepscadeau is nu kinderspel dankzij het online groepscadeau van Kadonation. In een vingerknip zamel je geld in om de gelukkige te verrassen met een Wehkamp cadeaukaart!

  1. Start helemaal gratis een online groepscadeau.
  2. Deel jouw persoonlijke URL met iedereen die wenst bij te leggen voor het cadeau.
  3. Iedereen kiest zelf een betaalmethode en draagt online bij aan het online groepscadeau.
  4. Met het ingezamelde geld vraag je een Wehkamp cadeaukaart aan.
  5. Verras de gelukkige met het mooiste cadeau!

START EEN ONLINE GROEPSCADEAU

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

wehkamp-al-meer-dan-65-jaar-ht-online-warenhuis-voor-gezinnen