Katrijn, Kantoordirecteur KMO bij SD Worx en toegewijde mama, gebruikte Kadonation al twee keer om samen te leggen voor kinderfeestjes van klasgenootjes van haar eigen kinderen. Dankzij onze tool bespaarde ze al zeeën van tijd. Ze hoeft niet langer tijd te zoeken om langs Fun, Bart Smith of Dreamland te rijden. Met een voltijdse job is dat immers geen sinecure.

Hoe Katrijn ons leerde kennenkatrijn fierens kinderfeestjes kadonation

Katrijn leerde Kadonation kennen doordat oprichter Jelle aangesloten is bij SD Worx. “Jelle kwam langs op kantoor en we hebben wat nuttige informatie met elkaar uitgewisseld. Hij heeft me uitgelegd hoe Kadonation een meerwaarde kan zijn voor SD Worx als bedrijf, maar ook voor mezelf als privépersoon.”

Cadeaupotjes voor kinderfeestjes

Omdat Katrijn uitnodigingen ontving voor kinderfeestjes van klasgenootjes van haar kinderen, is ze Kadonation beginnen gebruiken. Ze startte meteen twee cadeaupotjes voor deze verjaardagsfeestjes. “Ik wou de tool eigenlijk al eerder eens zelf uitproberen, want ik was wel nieuwsgierig geworden”, doet ze uit de doeken.

“Het is daarnaast niet altijd even simpel om langs Fun, Dreamland of Bart Smith te moeten passeren om cadeaubonnen of geschenkjes te zoeken.” Daarom is Katrijn overtuigd van Kadonation als dé oplossing. “Vaak moet ik inplannen om in de winkels te geraken, want deze zijn meestal al gesloten als ik thuis kom van het werk.” Om dit geregel vaarwel te zeggen, is Kadonation het ideale alternatief voor Katrijn.

“Dankzij Kadonation bespaar ik heel wat tijd en hoef ik niet langer zelf voor opvolging te zorgen!”

Messengergroepen voor afspraakjes

In een Messengergroep met alle ouders werd het idee besproken om Kadonation te gebruiken. Dit werd positief onthaald door iedereen. “Ik heb het potje zelf opgestart en de link vervolgens in de groep gedeeld. Zo hadden we heel snel een goed cadeau klaar voor de kinderfeestjes!”

“We hebben de gelukkigen de keuze gelaten hoe ze het bedrag wouden besteden en hen dus een Kadonation cadeaubon gegeven“. Achteraf heeft Katrijn de ouders van de jarigen nog een mailtje gestuurd om af te toetsen of alles goed was toegestuurd. Ze kreeg twee keer positief antwoord.

Alles verliep van een leien dakje

Katrijn was zeer tevreden van de Kadonation-tool. Niemand hoefde haar vragen te stellen en zelf heeft ze geen problemen gehad met het opstarten van het groepspotje. In de toekomst zal ze Kadonation dan ook nog vaak gebruiken.

“Dankzij Kadonation bespaar ik heel wat tijd en hoef ik niet langer zelf voor opvolging te zorgen!” Het allerbelangrijkste voor Katrijn is dat ze heel wat reistijd bespaart met onze tool. Ze vond het ook fijn dat ze op de hoogte werd gehouden als er iemand bijdroeg. Voor de rest hoefde ze er helemaal niet meer naar te kijken en haar dus ook geen zorgen te maken!

About the author

Lien Egghe

Als studente Handelsingenieur aan de UGent is Lien tegen de verwachtingen in gepassioneerd door schrijven. Ondertussen deed ze al heel wat werkervaring op als copywriter bij o.a. ELLE, goedkoop.be, spaargids.be, enz. en nu onderhoudt ze met veel plezier onze blog. Ze heeft graag een verjaardagsbrownie in plaats van een birthdaycake en bezwijkt voor alles wat oversized of Scandinavisch is!

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment