Het is vandaag #JewelDay, de perfecte dag om onze kersverse kadopartner te introduceren: Kegels Juweliers! Deze juwelierszaak, gelegen in Sint-Gillis-Waas, is de “beste juwelier van het Waasland en omstreken” volgens de erg tevreden klanten.

Kegels Juweliers

Johan Kegels en Hilde Van Buynder leiden met hart en ziel hun juwelierszaak in de Kerkstraat. Johan is een gediplomeerd goudsmid en uurwerkmaker, Hilde volgt op haar beurt alle modetrends en zorgt er persoonlijk voor dat elke klant met het perfecte juweel de zaak verlaat. Voor de lezers die niet in Sint-Gillis-Waas geraken: niet getreurd want Kegels Juweliers heeft ook een webshop!

Kegels Juweliers juwelierszaak Sint-Gillis-Waas

Uurwerken, juwelen en eigen creaties

De collectie uurwerken wordt bij Kegels Juweliers getypeerd door enerzijds Zwitserse precisie en anderzijds een prachtig design. Zo vind je er de Zwitserse klassiekers (denk maar aan Festina, Rodania en Balmain), maar ook de modieuze uurwerken van modehuizen zoals onder andere Michael Kors, Guess en Liu Jo. Daarnaast kan je in het atelier van Kegels Juweliers terecht voor elke herstelling van uurwerken.

Een juweel voor elke gelegenheid en binnen ieders budget, daarvoor moet je bij Kegels Juweliers zijn. De laatste modetrends vind je mooi terug in hun veelzijdig assortiment en hun vakmanschap uit zich in kwaliteit, ontwerp en uitvoering van zowel de zilver- als goudcollecties, diamanten of edelstenen.

Kegels Juweliers juwelen ketting

Ben je voor jouw verloving of trouw op zoek naar een unieke ring? Dan staan Hilde en Johan jou graag bij met het nodige advies. Zij luisteren naar jouw wensen, smaak en budget om uiteindelijk een uniek en persoonlijk juweel aan te bieden. Dankzij een 3D-visualisatie kan je eerst een prototype van jouw persoonlijk juweel passen alvorens te beslissen.

Kegels Juweliers juwelen ring

Wat moet je nog weten?

#1: De juwelierszaak is donderdag en zondag gesloten (maar de webshop is alle dagen te bezoeken, uiteraard).

#2: Johan Kegels is een gemmoloog, een specialist in edelstenen en half-edelstenen.

#3: De Kadonation cadeaubon is levenslang geldig bij Kegels Juweliers.

#4: Je kan ook met vrienden, familie of collega’s samenleggen voor een modieus uurwerk of een prachtig juweel van Kegels Juweliers.

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

kegels-juweliers-voor-wie-goud-of-diamant-waard-is-kadoblog