Nog maar een kleine maand en het is zo ver: Kerstmis. Gezellig samen zijn, lekker eten, warme dranken en natuurlijk ook schitterende cadeautjes. Ben je nog op zoek naar cadeau-inspiratie of heb je al gekozen en kan het samenleggen beginnen? Neem een kijkje naar de 3 mooiste kerstcadeau tips van Kadonation en maak er een onvergetelijke kerst van!

 

Shred that snow

snowboard

 

Stijlvol, trendy en praktisch. Deze drie woorden omschrijven onze eerste kerstcadeau tip perfect. Ken jij iemand die net als ons verzot is op wintersport? Dan is deze Brunotti Hulio Wood skibril bij Coolblue zeker iets voor hem of haar. Met z’n strakke ontwerp en classy houten frame zie je er fantastisch uit op de piste en in de après-ski. Dankzij de anti-fog coating, ventilatiekanalen en dubbele lens kan je ook ten volle genieten van het fantastische uitzicht.

kerstcadeau tip skibril

 

 

Better together

kerstcadeau tip familiefoto

Elk jaar opnieuw is het een prachtig moment als heel de familie samenkomt voor kerst. Grootouders, kinderen en kleinkinderen, iedereen is op z’n best en heeft het naar zijn zin. Waarom vereeuwig je dit moment niet met een familiefoto, geprint op een canvas , aluminium of een reeks andere materialen. Op Kadonation kan je nu al  met de hele familie samenleggen voor een bon van Prinfoto en zo de herinnering aan jullie gezellige dag aan de muur hangen.

 

I’ll drink to that!

classic malt cadeaubox

De dagen worden niet alleen langer, maar ook zo veel kouder. Verras iemand met een hartverwarmend kerstcadeau zoals deze Classic Malts Gentle Collection Set van The Booze Store. Deze 3 flesjes bekende Malt Whiskies worden geleverd met een luxe cadeaubox inclusief uitleg zodat zelfs de meest onervaren whiskydrinker als een pro kan genieten van de feestdagen. Leg samen met broers en zussen voor een cadeau dat jullie vader of grootvader niet snel zal vergeten!

 

Ben je fan van onze kerstcadeau tips? Voor het perfecte cadeau kan je gemakkelijk en snel samenleggen via Kadonation. Neem snel een kijkje op kadonation.com, maak een pagina en nodig in één klik vrienden en familie uit. Heel het Kadonation team wenst je alvast een onvergetelijke kerstperiode!

About the author

Fabrice

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment

kerstcadeau-tips-vind-het-perfecte-geschenk-kadoblog