Het is nog even voordat de kerstcadeaus onder de kerstboom opengedaan mogen worden! Maar ben je op dit moment toch al op zoek naar een kerstgeschenk voor jouw zus, tante, mama of vriendin? Dan help ik jou hier graag verder om het perfecte kerstcadeau voor haar te vinden. Zo heb je alle tijd om jouw kerstcadeaus onder de kerstboom leggen.

Het perfecte kerstcadeau voor haar

Kerstcadeaus kies en koop je niet zomaar. Kerstmis is namelijk het perfecte moment om al jouw geliefden te laten weten hoe hard je om hen geeft. Je wilt tijdens het kerstfeestje natuurlijk indruk maken op jouw vriendin, oma, zus, mama of tante met het perfecte kerstcadeau voor haar.

kerstcadeau voor haar

In de eerste plaats is het van belang dat jouw kerstcadeau bewijst dat je haar door en door kent en weet wat haar gelukkig maakt. Maar wat maakt de vrouwen in jouw leven zoal gelukkig?

Zij wordt gelukkig van …

lekker eten en drinken

Wie wordt er nu niet gelukkig van lekker eten en drinken? Als ze echt heel erg gelukkig wordt van lekker eten en drinken kun je haar verrassen met zelfgebakken koekjes bijvoorbeeld. Leg deze koekjes samen met een mooie gepersonaliseerde fles gin of rum van onze partner Make Your Own Spirit onder de kerstboom.

kerstcadeau voor haar kerstmis koekjes

gezellige avondjes thuis

Is de vrouw voor wie je een kerstcadeau zoekt een echte huismus? Dan doe je haar zeker een plezier met een kerstcadeau dat mooi in haar huis staat of haar avondjes thuis nog gezelliger maakt. Een bloemenabonnement van onze partners Bloomon of Fleurop is een heel mooi en origineel kerstgeschenk. Zo heeft ze elke maand een nieuw boeket bloemen om het huis op te fleuren.

kerstcadeau voor haar bloemen

Maar niet elke huismus houdt van bloemetjes. Er zijn er ook die van wat meer spanning in huis houden. Dan is een Crimibox een heel origineel kerstcadeau voor haar. Dankzij een doos vol bewijsmateriaal of een digitaal dossier kan de gelukkige thuis in de huid van een detective kruipen en een huiveringwekkende moordzaak oplossen. De moordzaken zijn fictief, de spanning levensecht.

de mooiste herinneringen op papier

Hecht de vrouw waarvoor je een kerstcadeau zoekt heel veel belang aan het vastleggen van mooie momenten? Dan scoor je gegarandeerd met een mooi fotogeschenk! Bij onze kadopartners IXXI en Smartphoto laat je de mooiste foto’s afdrukken. Denk maar aan een mooie fotowand of een kalender, koffietas en canvas.

avontuurlijke uitstapjes

Trekt ze er graag op uit in de wilde natuur of zet ze graag een stapje in de wijde wereld? Dan is het voor de avontuurlijke vrouwen in jouw leven een goed idee om hen te verrassen met een heel erg nuttig cadeau van onze partners A.S.Adventure of Decathlon bijvoorbeeld. Daarnaast kan ze zich met volgende kerstcadeaus van onze partner bol.com helemaal voorbereiden op haar volgend avontuur.


Ben je niet zeker of ze wel van backpacken of reizen houdt? Neem geen al te grote risico’s en verras haar met een Vivabox of Wonderbox. Zo kiest ze zelf wat ze doet met wie en wanneer ze wilt.

spannende verhalen

Is de vrouw voor wie je een kerstcadeau moet kopen een echte boekenwurm ? Dan maak je zeker en vast indruk met een goed boek. En goede boeken, die vind je uiteraard bij onze kadopartner Standaard Boekhandel.

kerstcadeau voor haar boekenabonnement

duurzame producten

Is de vrouw voor wie je een kerstcadeau moet hebben heel erg bezig met duurzaamheid? Dan is het van belang dat het kerstcadeau voor haar geen enorme ecologische voetafdruk nalaat op onze planeet. In mijn blogbericht dat volledig gewijd is aan duurzame kerstcadeaus vind je zeker en vast het perfecte kerstcadeau voor de milieubewuste vrouw in jouw leven.

Heb je echt geen idee…

wat haar gelukkig kan maken? Schenk dan een cadeaubon. Op die manier kiest ze zelf haar kerstcadeau. Met de Kadonation cadeaubon kan ze bij meer dan 60 winkels terecht. Zij blij, wij blij!

BESTEL EEN KADONATION CADEAUBON

About the author

Elisa Doutreloigne

Elisa studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit Gent en besloot nog een tweede master Meertalige Bedrijfscommunicatie binnen te halen aan diezelfde universiteit. Na een stage als community manager van een start-up in Parijs en een eerste werkervaring heeft ze nu enthousiast de rol van community manager en copywriter op zich genomen binnen het Kadonation team. Gepassioneerd door berg en cultuur trekt Elisa met haar backpack vaak naar het buitenland op zoek naar een nieuw avontuur. In eigen land tref je haar vaak aan in de klimzaal of in haar appartement in Gent met een kop koffie en een goed boek.

Deze informatie wordt u aangeboden door Kadonation

Kadonation maakt het verrassend gemakkelijk om samen te leggen voor een geweldig groepscadeau of om geld in te zamelen voor elk nobel doel. Bovendien biedt Kadonation ook een unieke cadeaubon aan die maar liefst levenslang geldig is bij meer dan 30 (web)winkels. Kortom, Kadonation tovert een glimlach op elk gezicht!

Ontdek Kadonation

Leave a Comment